Το μυστήριο της 11-11-11...(βίντεο)

Οι λάτρεις της αριθμολογίας αλλά και εκείνοι της μεταφυσικής, τοαποκαλούν "φαινόμενο 11:11". Το γεγονός πως αύριο τοημερολόγιο θα δείχνει 11 Νοεμβρίου 2011, δηλαδή 11/11/11 έχειπυροδοτήσει δεκάδες σενάρια και θεωρίες συνωμοσίας. Εμείς τασυγκεντρώσαμε και σας τα παρουσιάζουμε!
Το φαινόμενο 11:11...

Εκατομμύρια άνθρωποι σε όλον τονκόσμο υποστηρίζουν πως σε καθημερινή βάση έρχονται αντιμέτωποι με το"φαινόμενο 11:11", δηλαδή κοιτούν τα ρολόγια τους, ή καποια ηλεκτρονικήσυσκευή που δείχνει την ώρα ακριβώς στις 11:11, θαρρείς και κάποιοςέχει ρυθμίσει το "εσωτερικό τους ρολόι" να κάνουν κάτι
τέτοιο. Αλλοιβλέπουν τον αριθμό να επαναλαμβάνεται συνεχώς μπροστά τους σε πινακίδεςαυτοκινήτων προϊόντα, αποδείξεις λογαριασμών κλπ.
Η κοινή λογική λέει πως πρόκειται για ......
σύμπτωση στην οποία δίνουμε ιδιαίτερη σημασία ακριβώς γιατί κάποιος μας το επισήμανε! "Μετην ίδια λογική καθημερινά μπορεί να κοιτάξουμε το ρολόι μας και ναείναι 11:12 αλλά αυτό δεν θα το καταγράψει το μυαλό μας", λένε!
Κι όμως, εκείνοι που ζουν τοφαινόμενο 11:11, επιμένουν πως η συχνότητά του είναι τέτοια πουαποκλείει την πιθανότητα του τυχαίου γεγονότος. Η μεταφυσική εξήγησητου φαινομένου, είναι δύσκολο να γίνει αντιληπτή σε ανθρώπους που δενέχουν ασχοληθεί με τέτοια θέματα. Θα προσπαθήσουμε όμως, να το κάνουμεόσο πιο κατανοητό γίνεται.
Τι σημαίνει το 11:11!Κατά τη μεταφυσική ερμηνεία, το11:11 είναι ένα "καμπανάκι" εσωτερικής αφύπνισης που μπορεί νασυμβαίνει εντελώς τυχαία, αλλά να επηρεάζει καθοριστικά την πνευματικήπορεία του ανθρώπου! Λαμβάνοντας ως δεδομένο πως το 11:11 βρίσκεται ήδηστην κυτταρική μας μνήμη πριν ακόμη γεννηθούμε, οι υποστηρικτές αυτήςτης θεωρίας λένε πως κάθε φορά συναντάμε το 11:11 αυτά τα κύτταραμνήμης διεγείρονται. Από κάποια χρονική στιγμή και μετά, το άτομο πουβιώνει το φαινόμενο, αισθάνεται σαν να έρχεται αντιμέτωπο με μία"ξεχασμένη ανάμνηση"! "Είναι ένα πολύ καλό σημάδι, πως βρισκόμαστε στον σωστό δρόμο πνευματικής αφύπνισης" προσθέτουν!
Οι "εργάτες του φωτός" και η "ενεργοποίηση των Πυλών"Στο ίδιο ακριβώς μήκος κύματοςκινούνται και οι αυτοαπακαλούμενοι "εργάτες του φωτός" (lightworkers).Οι ίδιοι υποστηρίζουν πως πρόκειτα για κάποιες " φωτισμένες ψυχές μειδιαίτερες ικανότητες, που κατά καιρούς ενσαρκώνονται στη Γη, με σκοπόνα βοηθήσουν την ανθρωπότητα ναξεπεράσει τους φόβους της και ναβαδίσει σε μια νέα εποχή"! Το 11:11 είναι ο τρόπος μέσα από τονοποίο καταφέρνουν να συγκεντρώνουν "φως" και αποστολή τους να κρατήσουνόσο το δυνατόν περισσότερο "φως" στον πλανήτη Γη!
Κατά μία θεωρία τις 11/01/1992,εκατοντάδες "εργάτες του φωτός" μαζί με χιλιάδες "φωτισμένουςανθρώπους" ξεκίνησαν ένα δύσκολο και χρονοβόρο πείραμα: την προσπάθειανα "ξεκλειδώσουν" και να ενεργοποιήσουν την πρώτη από τις 11 Πύλες,όπως τις αποκαλούν! Η προσπάθειά τους συνεχίστηκε και τα επόμενα χρόνιαμε την ομάδα να επιχειρεί να κάνει κάτι ανάλογο κάθε 3 ή 4 έτη με την2η, 3η, 4η κλπ "Πύλη".
Η προκαθοριμένη διάρκεια τουπειράματός τους ήταν 20 χρόνια! Ξεκίνησε τ
Keywords
Τυχαία Θέματα