Ανώμαλη προσγείωση για τους αιώνιους

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός αποχαιρέτησαν άδοξα την Ευρωλίγκα και πλέον επικεντρώνονται στα του οίκου μας όπου θα διεκδικήσουν τον τίτλο του πρωταθλητή για μια ακόμη χρονιά. Δυστυχώς όμως το ελληνικό μπάσκετ θα μείνει για πρώτη φορά χωρίς εκπροσώπηση στο Φάιναλ Φορ μετά από το 2008.

Η αλήθεια είναι ότι και οι δυο αιώνιοι φάνηκαν κατώτεροι των περιστάσεων στον 5ο αγώνα που έδωσαν σε Μαδρίτη και Μόσχα και γκρέμισαν ότι καλό είχαν χτίσει στους προηγούμενους αγώνες με Ρεάλ και ΤΣΣΚΑ. Ο Παναθηναικός για να πάρουμε χρονικά τα πράγματα έμοιαζε φάντασμα του καλού του εαυτού και γνώρισε πανωλεθρία και μια απρόσμενη ήττα με τριάντα πόντους διαφορά από την ρωσική ομάδα με το σκορ να φτάνει στο τραγικό 74-44.

Λίγες ώρες αργότερα ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να ακολουθήσει το ρυθμό της «Βασίλισσας» που πήρε από το ξεκίνημα τα ηνία και επιβλήθηκε αποκλείοντας τους πρωταθλητές Ευρώπης με σκορ 83-69.

Για την ιστορία να πούμε ότι στο Φάιναλ Φορ του Μιλάνου θα δούμε στον ένα ημιτελικό την ισπανικήξ μονομαχία ανάμεσα στη Ρεάλ και την Μπαρτσελόνα και στον άλλο τη γιγαντομαχία ανάμεσα στην Μακάμπι του Τελ Αβιβ και την ΤΣΣΚΑ

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Antinews