Άλλος κομματικός για να «τρουπώσει» στον ΟΑΣΘ;

Ντίμης Αργυρόπουλος, στέλεχος των Ανεξάρτητων Ελλήνων και πλέον μέλος της εταιρείας των Αστικών Συγκοινωνιών της Θεσσαλονίκης. Ο Σπίρτζης, αφού διόρισε τον κορυφαίο μάνατζερ της Ελλάδας, Στέλιο Παππά, ανακοίνωσε

και τα υπόλοιπα μέλη του δ.σ. και λοιπούς παρατρεχάμενους που θα συμβάλλουν στην ανασυγκρότηση της… κρατικής εταιρείας, του ΟΑΣΘ δηλαδή. Όποιος διαβάσει τα ονόματα θα διαπιστώσει ότι πρόκειται για στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ που βρήκαν πόρτα και… τρούπωσαν. Ξεχωρίζουν όμως δύο. Το ένα είναι η δημοσιογράφος Όλγα Γιάννη. Πρόκειται για παρουσιάστρια «ψυχαγωγικής εκπομπής» και υπεύθυνη εμπορικού τμήματος σε τοπικό τηλεοπτικό σταθμό της Θεσσαλονίκης αλλά και υποψήφια βουλευτής των ΑΝ.ΕΛ. Έγινε γνωστή όταν κατήγγειλε απόπειρα βιασμού της έξω από το ΣΕΦ από ομάδα αλλοδαπών.

Εκεί όμως που τα… έδωσαν όλα στους διορισμούς είναι με την περίπτωση του Ντίμη Αργυρόπουλου. Πρόκειται για έναν φωτογράφο ο οποίος είχε προκαλέσει σφοδρές αντιδράσεις το 2013, όταν ως αποτυχών πολιτευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων έγραφε στην προσωπική του σελίδα στο Facebook απευθυνόμενους σε επίδοξους τρομοκράτες(;) να φυτέψουν μια σφαίρα στον τότε υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα.

Συγκεκριμένα είχε γράψει όταν κάποιος έστειλε σφαίρα στο υπουργείο Οικονομικών: «Μα την άλλη φορά θα τους τις φυτέψουν. Ο κόσμος εξαγριώθηκε και δεν το έχουν καταλάβει τα ζώα».

Βέβαια λίγο αργότερα το στέλεχος των ΑΝΕΛ δήλωσε μετανιωμένος για τη δήλωσή του: «Ήταν λάθος μου. Επιπολαιότητά μου. Ήταν ένα σχόλιο της στιγμής», είχε πει ο κ. Αργυρόπουλος. Προκλήθηκε σάλος, η ΝΔ ήταν στα κάγκελα, όμως, μην περιμένετε και περισσότερα. Δεν χάθηκε το φιλότιμο για να το βρουν αυτοί.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα