ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΠΑΠΠΑ! Ο συνεργάτης της Γεννηματά που ξεσήκωσε θύελλα...


Panagiotis Louskos
Να τον χαίρεστε εκει στην Χαριλαου Τρικουπη.......και .....άκουσον άκουσον στον τομεα επικοινωνίας ....και στα "επιτελεία" της ΠΡΟΕΔΡΟΥ .....
#το_παιδι_ειναι_για_πολυ_μεγαλυτερα#......#μην_τον_κρατατε_αλλο_εκει_ΧΑΡΑΜΙΖΕΤΑΙ#.......διαβάστε και γελάστε ..ο Νικος Πάπας .....πατέρας του Νικο Παπά ....

Labros Palantzas
Ο Στέλιος Παππάς (έκανα την διόρθωση για να μην στεναχωρώ τους φίλους μου) πατέρας του υπουργού Νίκου Παππά και ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς και του ΣΥΡΙΖΑ.
Ανήκει στον στενό πυρήνα της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ και μάλλον αυτός σπρώχνει τον γιο του και όχι ο γιος του αυτόν. Καλή η κριτική γιατί θα έπρεπε να σκεφθούν ότι θα προκαλούσε η τοποθέτηση του σε κυβερνητική θέση αλλά ρε φίλε, ο αρχηγός της ΝΔ έχει αδερφή Βουλευτή, ανηψιό περιφερειάρχη 70 χρόνια η οικογένεια έχει σχέση με το δημόσιο και κάνουμε κριτική σε ένα στέλεχος ενός κόμματος που έχει 50 χρόνια προσφοράς.
Οι αναφορές για τα νέα παιδιά που φεύγουν στο εξωτερικό γιατί τα πήρε την δουλειά ο Στέλιος Παππάς είναι λαϊκισμός χειρότερος και χυδαιότερος και από τον λαϊκισμό των Συριζανέλ.
------------------------------------------
Christos Drouzias Δηλαδή εσύ τώρα επικροτείς την επιλογή και υποστηρίζεις την άποψη ότι και οι άλλοι τα ίδια έκαναν, άρα να κάνουν και αυτοί τα ίδια. Προφανώς και δεν με ενδιαφέρει αν κάποιος έχει την α ή την β προσφορά στην αριστερά. Οι πράξεις και όχι οι θεωρίες κρίνονται. Γιατί πολλοί είναι αυτοί που δηλώνουν αριστεροί και στην πράξη κάνουν άλλα.
Dimitris Papagoras Τα ιδια που λες τωρα να φανταστώ τα ελεγες και το 2009-2015???? για να μην παω πιο πίσω....αντε γτ ξαφνικα πολλοί ανακαλύψαν την Αμερική!
Christos Drouzias Είχε διορίσει κανένα στέλεχος του ΠΑΣΟΚ τους γονείς του και δεν το θυμάμαι;
Kosmas Theodorides Εξελέγη ο Στελάρας;
Johan Litinas Για πες μου ρε Λάμπρο τα παρακάτω:
Ποιος από τους παραπάνω που περιγράφεις, ΔΙΟΡΙΣΤΗΚΕ;
και δεύτερον, έχει συμβεί ποτέ ξανά στο παρελθόν Υπουργός να διορίζει τον πατέρα του;
Johan Litinas Γιατί δεν μπορώ να καταλάβω τι ακριβώς εξυπηρετεί το ποστ σου, εκτός από το να δικαιολογείς κάτι που δεν έχει ξανασυμβεί ποτε...
Johan Litinas Επίσης, να θυμηθώ όταν γίνουμε Κυβέρνηση να ζητήσω να διορίσετε τον πατέρα μου σε καμία καρέκλα, γιατί έχει και αυτός 50 χρόνια προσφοράς στο κόμμα....ρε σεις.....ειλικρινά...πάτε καλά και γράφετε τέτοια πράγματα;;;;;;;;;
Kosmas Theodorides Ίσως πρέπει να διαχωρίσουμε τις περιπτώσεις που άτομα απο πολιτικές οικογένειες όπως και ο ΓΑΠ ή η Φώφη εκτίθενται, τραβάνε τα μύρια όσα (αλλά) και τους εκλέγουμε και τις περιπτώσεις που "φυτεύονται".
Maria Varvaki Απο το εδω Παππας εκει Παππας που ειναι ο Παππας μπερδευτηκες και τους εκανες και τους δυο Νικους..Ισως εχεις και εμμονη με το ονομα...!
πετρος μουστογιαννης Δεν έχω ψηφίσει ποτέ κανένα από την οικογενεια Μητσοτάκη...αλλα σου διαφεύγει μια λεπτομέρεια...!!
Κανείς απ αυτούς...δεν διορίσθηκε....!!
Εξελέγησαν...!!!
Sotiris Zotos Soy diafeygei oti h Ntora xekinise san symboulos sto grafeio prothipourgoy ston patera ths.O lampros grafei thn Alitheia 10 oikigeneies htan kai h dexia .Mono to PASOK anoixe to paixnidi ektos ton toixon.sorry gia ta greeklis exoyn problima oi ellinikoi xarakthres sto kinito.
πετρος μουστογιαννης Είναι μεγάλη κουβέντα...
Είμαι ο τελευταίος που θ αρνηθεί...το νεποτισμό.. Και την οικογενειοκρατία των προηγούμενων τα τελευταία 40..χρονια...!!
Και θα σου επαναλάβω..οτι δεν έχω ψηφίσει ποτέ το όνομα Μητσοτάκης... !!..
Dimitra Tasouli Τι συγκρίνεις καλό μου παιδί;;; Αυτοί είναι εκλεγμένοι ΟΧΙ διορισμένοι.
Sofia Adam Ολο και πιό κοντά! Ετσι ακριβώς το είχα καταλάβει Λάμπρο. Καλές διακοπές.
Antonis Grimotsis Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς Λάμπρο. Νομιμοποιείται κάποιος να διορίζεται επειδή είναι ''ιστορικό στέλεχος''? Και τι συμψηφισμός είναι αυτός με εκλεγμένα στελέχη της Βουλής και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης? Η Φώφη πρέπει να απολογηθεί δλδ επειδή είναι κόρη του Γεννηματά?
Γιώργος Μεντζελίδης Λάμπρο θα σου πρότεινα να ασχοληθείς λίγο παραπάνω με την περίπτωση του ιστορικού στελέχους τα τελευταία χρόνια............Συμφωνώ ότι εν πάση περιπτώσει κάποιος έπρεπε να τοποθετηθεί στον ΟΑΣΘ. Δεν έπρεπε για πολλούς και σοβαρούς λόγους να είναι ο Σ. Παππάς.
Chris Sotiropoulos Λαμπρό ανεξαρτήτως αν έχει αυτόνομη πορεία δεν δικαιολογείται από αυτούς μάλιστα μας μιλούν για ηθικό πλεονέκτημα.Ομως επειδή βλέπω μια ευαισθησία να μην θίξουμε τους δεξιούς ς θυμηθούμε τον Πολύδωρα που στη μία ημέρα που έκανε Πρόεδρος Βουλής διόρισε την κόρη του αλλά και τον Σιούφά που πέρασε ειδική τροπολογία για να διορισθεί επίσης η κόρη του ως μόνιμη στη Βουλή.
Kostas Papadimitriou Ελεος καπου με τις ισες αποστασεις, συντροφε Labros Palantzas. Οδευουμε σε Βενεζουελοποιηση και δεν υπαρχει αντιδραση. Αυτη η κυβερνηση εχει ξεπερασει σε νεποτισμο ολες τις κυβερνησεις απο την μεταπολιτευση και μετα. Στο κατω κατω, τα "ιστορικα" στελεχη ας τα τοποθετησουν σε υπηρεσιες ιστορικου αρχειου αμισθι και οχι ως "επιφανεις" οικονομολογους που ουδεποτε υπηρξαν
Kosmas Theodorides Παντως ενα δικιο το εχει ο Λάμπρος, οτι λείπουν τα αξιόπιστα και ικανά στελέχη ακομα και στα παλαιά κόμματα εξουσίας πολλες φορές, ποσο μαλλον σε δομή του 3% και χμμμ, κάπως ιδιαίτερων ανθρώπων. Το πρόβλημα δεν ειναι ο πατήρ Παπάς που ενδεχομένως να ηταν κι ο καλύτερος διαθέσιμος. Το πρόβλημα ειναι οτι εχουμε εθιστεί στις ακρότητες.
Bounakis Nikos Λάμπρο το ΠΑΣΟΚ - στην επικοινωνιακή ομάδα του οποίου αν δεν κάνω λάθος μετέχεις- αλλά λέει.
Την Δεξία την ξέρουμε και δεν νομίζω να είναι το πρότυπο μας ....

Sotiris Zotos Giati re filoi tosi yperaspisi mitsotaki ,kakos o syriza kai oi papatzildes alla tetoia antanaklastika yperaspisis mitsotaki den ta vlepo se epitheseis se stelexi you pasok
Kostas Papadimitriou Sotiris Zotos, δεν ειναι υπερασπιση Μητσοτακη. Λαθος αναγνωση κανετε. Η πραγματικη αβυσσος, ειναι με τον ΣΥΡΙΖΑ και τις πρακτικες του. Για να δανειστω ατακα του ελληνικου κινηματογραφου " Μαζι τους, ουτε πυρετο"
Sotiris Zotos Kostas Papadimitriou Symfono oyte pyreto me ton syriza ,alla oute kai dekaniki ths N.D .Aytonomi poreia einai h lysi.
Kostas Papadimitriou Δεκανικι κανενος , αυτονομη πορεια με λογο, σοβαροτητα, συνεπεια και μια υπευθυνη πολιτικη προταση για την σωτηρια της χωρας.
Λεωνίδας Λάζος Όλα αυτά θα είχαν κάποιο νόημα και βάση, εάν τόσα χρόνια -ακόμα & τώρα- οι κάθε λογής Παππάδες και Τσιπράγκαλα δεν ούρλιαζαν για το Νεποτισμό και το Κομματικό Κράτος των άλλων και δεν το έκαναν Αντιπολιτευτική & Κυβερνητική τους Σημαία..... Γι' αυτό φίλε Παλάντζα... βρές τα ζύγια σου !!!
Alexandros Kapsis Δόξα τω θεό που η αρχηγός του ΠΑΣΟΚ είναι ένα αυτόφωτο άστρο στο μαύρο ουρανό της οικογενειοκρατίας δλδ
Nikolas Kakogiannis Αχχαχαχαχα
Νίκος Λαμπρακουλης Εύγε Λάμπρο
George Sakellion Το ότι από το γεγονός του διορισμού του Στέλιου Παππα στον ΟΑΣΘ φτάνουμε να κατηγορούμε το Μητσοτακη για νεποτισμό, την ώρα που το ΠΑΣΟΚ έχει μέχρι τώρα ζήσει δυο προέδρους "κληρονομικώ" δικαίω, θέλει μια προσοχή πατριώτη.
Η τοποθέτηση σου θα αρκούσε και θα είχε νόημα αν κατηγορούσε τον Τσίπρα και τον Παππα.
Christos Drouzias Αυτό τώρα το βρήκα

Nikolas Kakogiannis Φλόγες βγάζεις
George Sakellion Πατριώτη πολύ φάουλ. Η απάντηση σου θα μπορούσε να είναι ανακοίνωση του Σπιρτζη.
Christos Drouzias Δηλαδη λαικισμος ειναι και το σημερινο tweet του Pavlos Christidis ;
Alex Papoutsis Κ. Παλατζα ειναι ανθρωπινο να κανει/ γράψει κανεις μια λαθος εκτιμηση.
Ο συλλογισμός σας ειναι λανθασμενος και επιεικώς απαραδεκτος.
Παραδεχτείτε το και τελος, συμβαίνουν αυτα. Μην προσπαθουμε τωρα και αναλωνομαστε με καταφανως ατυχείς τοποθετησεις.
Valia Panagiotidou Αν οι άνθρωποι που είναι στην πολιτική δεν κατανοούν τη διαφορά ανάμεσα στους εκλέγμένους και τους διορισμένους καλύτερα να αλλάξουν επάγγελμα. Επίσης έχει κουράσει όλο αυτό. Τραβήξτε κι επίσημα στο σύριζα αντί να στηρίζετε στα κρυφά. Εποχή διορισμών είναι.
Lampros Antonopoulos Ρε Labros Palantzas τι λες πάλι; Μήπως είσαι Μύκονο;
Kostas Nikolaoy συντροφε συγνωμη αλλα νομιζω οτι το να εξισωνουμε και να ισοπεδωνουμε ετσι την τραγελαφικη περιπτωση Παππα μονο αρνητικου συνειρμους προκαλει...οι φρασεις ιστορικο στελεχος και 50 χρονια στο κομμα δεν μας λενε τιποτα...ελπιζω να καταλαβεις το ''φρασεολογικο σου ατοπημα''....κατα τα αλλα δικαιωμα σου γιατι θελω να πιστευω οτι η αναρτηση σου αφορα εσενα και μονο εσενα...και σου γραφει ενας αντιδεξιος συντροφος σου και παραλληλα και αντισυριζαιος...
Μαρία Χατζηκρανιωτη Από παλάντζα τι να περιμένει κανείς ;
Αγαθη Βουδρεσλη Μακριδου Επειδή είμαι και αθυρόστομη μερικές φορές,καλύτερα να αρκεστώ σε μια καλημέρα!!!
...εκλεπτυσμένα! Από ένα σημείο και μετά κάποιοι άνθρωποι εντός, με πολύ μεγάλη ευκολία έβγαλαν το πασόκομετρο και χαρακτήριζαν "δεξιά πτέρυγα" συντρόφους που έδωσαν μάχη επίπονη στους χαλεπούς καιρούς. Από αυτούς πρωτεργάτης ήταν κι ο Εν λόγω κύριος όπου εντασσόμενος στην ηγετική ομάδα προξενούσε έκπληξη με το μενος που επιδείκνυε. Μνήμη χρυσόψαρου δεν έχουμε! Αλλά αν συμβάδιζαμε με την ισοπεδωτική λογική του,όλοι εμείς που μείναμε στο καράβι,μπαλώσαμε τις τρύπες και του ανοίξαμε τα πανιά να ξανά σαλπάρει θα μπορούσαμε με αφορμή αυτή την δημοσίευση του να πούμε "το ΠΑΣΟΚ δεν είναι χώρος για εθνικό λαϊκίστικες πτέρυγες οπότε τα μπογαλάκια σου και στον ΣΥΡΙΖΑ!!!
Johan Litinas Όταν του ζήτησα όταν θα γίνουμε Κυβέρνηση να διορίσουν τον πατέρα μου που είναι 50 χρόνια στέλεχος, έβγαλε πυρετό το παλικάρι...
Ioannis Triantos Να ήταν ο μοναδικός!! Χρειάζεται σκούπα για κάποια καλόπαιδα εκεί πάνω, αλλά δεν φταίνε αυτοί.. Άλλοι (η) φταίνε!!!
Panagiotis Louskos Σωστός εισαι φιλε ....
Αν ειναι δυνατον να υπαρχει αυτο το post ......μετα την κατακραυγή που υπήρξε .....
και να μην τον εχουν πετάξει ....στα αζήτητα ...
Vasilis Bakas Όνομα και πράμα!!!!
Thanassis Chimonas Και μόνο που ξεκινάει γράφοντας: "Ο ΝΙΚΟΣ Παππάς είναι πατέρας του υπουργού Νίκου Παππά" δείχνει την τρικυμία...
Takis Drepaniotis Δηλαδή αιρετός και διορισμένος είναι το ίδιο πράγμα;
Κωστας Κουτρας Ενα - ενα ξεφυτρωνουν τα φιντανια εκει στην Χ.Τρικ.ξεδιπλωνονται ισα για τον ΣΥΡΙΖΑ!!. Ο δρομος ανοιχτος - τα σκυλια δεμενα!!!
Bounakis Nikos Οι άνθρωποι χτίζουν γέφυρες και εσείς γκρινιάζετε......
Thanasis Filippopoulos Τι ασχολείστε με την παπάτζα του παλαντζα ειλικρινά δεν σας καταλαβαίνω.....
Yannis Koutsomitis Μεγάλο ταλέντο.
Maria Galioura Μη χειρότερα! Αυτοκτονεί αυτή η παράταξη!
Keywords
θυελλα, θελω να, εν λόγω, νικο, συριζα, νεα δημοκρατια, προσφορες, νέα, ιδια, ΠΑΣΟΚ, ποστ, γαπ, εμμονη, ονομα, οικογενεια, ths, kai, mono, pasok, sofia, adam, βουλη, οασθ, ελεος, υπαρχει, κυβερνηση, υπηρεσιες, δικιο, nikos, syriza, λαθος, αβυσσος, λογο, σωτηρια, τσιπρας, tweet, εκτιμηση, συγνωμη, φρασεις, ιστορικο, κομμα, δικαιωμα, μνήμη, φιλε, δρομος, σκυλια, μυκονος, κυβερνηση εθνικης ενοτητας, νεα κυβερνηση, Καλή Χρονιά, η ημέρα της γης, ποιοι βουλευτες εκλεγονται, ξανα, κομματα, syriza, μνήμη, μια ημερα, δουλεια, οασθ, σωτηρια, τα νεα, φρασεις, ωρα, αβυσσος, αζητητα, ελεος, αφορμη, βρες, γαπ, γεγονος, γονεις, δημοσιο, δειχνει, δοξα, δομη, δρομος, ειλικρινα, υπαρχει, εκτιμηση, εμμονη, εν λόγω, εποχη, επρεπε, ιδια, ιδιο, υπηρεσιες, θεωριες, ηθικο, ποστ, ιστορικο, κυβερνηση, κομμα, λαθος, λογο, μαυρο, μητσοτακης, νικο, νοημα, ομαδα, οικογενεια, ονομα, παιδια, συγνωμη, σκυλια, τρυπες, φαουλ, φιλε, φωφη, ανηκει, adam, δικαιωμα, δικιο, εννοεις, εθνικο, kai, κρυφα, mono, nikos, pasok, tweet, σημαια, σωστος, ths, θελω να
Αναζητήσεις
drouzias christos
Τυχαία Θέματα