Αλαμουντίν στον... τόπο σου

Εθνική υστερία μας έχει πιάσει με την Αμάλ Αλαμουντίν ή κυρία Κλούνεϊ. Τέτοιος χαμός στην Αθήνα ούτε από την εποχή της… Τζάκι Κένεντι. Βεβαίως, δεν αποκλείει κανείς να γίνει κάποια στιγμή Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ η γνωστή δικηγόρος αφού ο σταρ του Χόλυγουντ έχει αρκετές πολιτικές φιλοδοξίες.

Όμως, τέτοιος χαμός και τέτοια προβολή προς τι; Μια δικηγόρος είναι η οποία ήρθε να πουλήσει τις νομικές

της υπηρεσίες στην Ελλάδα κι αν τα βρουν με την κυβέρνηση έχει καλώς. Αλλιώς θα γυρίσει σπιτάκι της και στον αντρούλη της. Για μπίζνες ήρθε η κυρία συνοδευόμενη από Βρετανούς δικηγόρους που περιέργως είναι σύμβουλοι της βασίλισσας. Δηλαδή ήρθαν οι σύμβουλοι του βρετανικού στέμματος να μας δώσουν συμβουλές για το πώς θα πάρουμε πίσω τα Μάρμαρα; Περίεργα πράγματα.

Όμως, σαν πολύς ντόρος έχει γίνει με την Αλαμουντίν. Η όμορφη και κομψή κυρία έχει στρέψει τα φώτα της δημοσιότητας πάνω της και όλα τα ξένα ΜΜΕ λένε πόσο έχουν αγαπήσει οι Έλληνες την κ. Κλούνεϊ. Σιγά μη σπάσουν τα ωά.

Είπαμε, μια μπίζνα ήρθε να κάνει, θα συναντηθεί με τον πρωθυπουργό (ελπίζουμε να μην έχουμε… διπλωματικό επεισόδιο με τον ζηλιάρη Κλούνεϊ), μπορεί να πάει και στην Ακρόπολη, έφαγε και με τον Ηπειρώτη Τασούλα και την Κρητικιά Όλγα και όλα καλά. Μέχρι εδώ, άντε και να της πούμε και ευχαριστώ γιατί μας κάνει τζάμπα διαφήμιση σε όλο τον κόσμο και προωθεί το αίτημα για επιστροφή των Μαρμάρων στην Ελλάδα.

Ας σταματήσει όμως όλη αυτή η χαζοχαρούμενη στάση των μέσων ενημέρωσης που μας πουλάνε πλάνα και φωτογραφίες της Αλαμουντίν, Αλαμπουτίν ή όπως αλλιώς λέγεται. Έχουμε άλλα προβλήματα να ασχολούμαστε με τα… ταγεράκια της κ. Κλούνεϊ θα τρώμε το χρόνο μας;

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα