ΑΕΚ:Ψήφο στο ταλέντο, επένδυση στο μέλλον

Αυτός δεν είναι προγραμματισμός . Αυτό είναι στην κυριολεξία «παιδομάζωμα». Ο λόγος βέβαια για τις μεταγραφικές κινήσεις της ΑΕΚ ενόψει της ερχόμενη χρονιάς που όπως όλα δείχνουν θα αγωνίζεται στην Football League ή για τους παλιότερους Β΄ Εθνική.

Η τακτική του Δημήτρη Μελισσανίδη είναι κάτι παραπάνω από φανερή και κάνει μπαμ από τις 8 μεταγραφές που έχει ήδη πραγματοποιήσει ενώ

ο Δικέφαλος βρίσκεται μόλις στα μισά της περιπέτειάς του στο κακοτράχαλο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής. Ψήφο στο ταλέντο, επένδυση στο μέλλον «φωνάζουν από μακριά και τα 8 νέα αποκτήματα που θα φοράνε του χρόνου τη κιτρινόμαυρη φανέλα. Οι ηλικίες τους (από 18 ως 26) αλλά και το ενδιαφέρον πολλών ομάδων να τους εντάξουν στο δυναμικό τους αδιάψευστοι μάρτυρες ότι το κιτρινόμαυρο επιτελείο έχει χτυπήσει φλέβα χρυσού.

Σύμφωνα μάλιστα με το ρεπορτάζ η «άντληση» αντίστοιχων «κοιτασμάτων» θα συνεχιστεί με τους ίδιους ρυθμούς αφού άλλοι πέντε παίκτες αναλόγων προσόντων είναι έτοιμοι να συμφωνήσουν με την ΑΕΚ.

Ίσως είναι η μοναδική φορά στα χρονικά του ελληνικού ποδοσφαίρου που μια ομάδα επενδύει τόσο δυναμικά σε τέτοιο έμψυχο υλικό. Ένα μοντέλο που έχουν υιοθετήσει εδώ και πολλά χρόνια πανίσχυρα κλαμπ της Ευρώπης όπως η Μπάγερν, η Μπαρτσελόνα κι άλλες. Ένα μοντέλο που ωστόσο κοστίζει παραπάνω αλλά φέρνει τα λεφτά πίσω σε όσους το δουλέψουν μεθοδικά.

Να θυμίσουμε το μέχρι στιγμής «παιδομάζωμα» της ΑΕΚ :

ΟΝΟΜΑ ΗΛΙΚΙΑ ΟΜΑΔΑ

1.Πέτρος Μάνταλος 22 Ξάνθη

2.Δημ. Κολοβέτσιος 22 ΠΑΣ Γιάννινα

3.Β. Λαμπρόπουλος 23 Πανιώνιος

4.Γιάννης Ανέστης 23 Πανιώνιος

5.Χρήστος Αραβίδης 26 Πανιώνιος

6.Γιώργος Σαρρής 24 Εργοτέλης

7.Αλ. Φαγιέ (Σενεγάλη) 18 Καλλιθέα

8.Ντ. Ζόριτς (Μαυροβούνιο) 21 Τσέλικ

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα