Άδωνις για Τσίπρα: Αυτός δεν είναι πρωθυπουργός, αυτός είναι μάγος

Στο πλαίσιο της προεκλογικής περιοδείας του, ο υποψήφιος Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης, επισκέφθηκε χθες, την Λαμία, όπου και συναντήθηκε με στελέχη της παρατάξεως, φίλους και υποστηρικτές της υποψηφιότητάς του.

Ο κ. Γεωργιάδης συναντήθηκε με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Φθιώτιδος κ.κ. Νικόλαο, ενώ πραγματοποίησε Συνέντευξη Τύπου στη ΝΟ.ΔΕ Φθιώτιδος και ομιλία σε κεντρικό ξενοδοχείο

της πόλης.

Νωρίτερα, κατά τη διάρκεια της Συνέντευξης Τύπου, ο κ. Γεωργιάδης μεταξύ άλλων δήλωσε:

Για τις εκλογές της Νέας Δημοκρατίας

«Αφήνουμε πίσω μας λοιπόν το φιάσκο και πάμε μπροστά. Η Νέα Δημοκρατία πρέπει να εκλέξει όσο γίνεται πιο γρήγορα τον αρχηγό της και να οργανώσουμε το κόμμα μας ισχυρό, γιατί χρειάζεται πλέον εναλλακτική πρόταση στον Αλέξη Τσίπρα. Η κατάσταση της χώρας πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο. Ακόμα και οι φανατικότεροι οπαδοί του ΣΥΡΙΖΑ έχουν καταλάβει ότι έχουν πέσει θύματα πολιτικής εξαπάτησης.

Δεν αντέχεται άλλο αυτό. Θέλουμε μία Νέα Δημοκρατία ισχυρή για να κάνουμε τη δουλειά μας. Να πάρουμε τη χώρα όπως μοιραία κάνει η παράταξή μας, για άλλη μια φορά τα συντρίμμια της αριστεράς, γιατί συντρίμμια θα αφήσει πίσω του ο Τσίπρας. Να την οδηγήσουμε και πάλι με ασφάλεια στον πυρήνα της Ευρώπης, όπως κάναμε με τον Κωνσταντίνο Καραμανλή όταν όλοι μας βρίζανε, όπως κάναμε με τον Αντώνη Σαμαρά όταν όλοι μας βρίζανε, όπως κάναμε με τον Κώστα Μητσοτάκη όταν όλοι μας βρίζανε, όπως κάναμε με τον Κώστα Καραμανλή όταν όλοι μας βρίζανε».

[photo_0]

Για τον κ. Τσίπρα

«Η συνέντευξη του Πρωθυπουργού προχθές το βράδυ ήτανε αδιανόητη. Θα πω μόνο δύο στοιχεία. Είπε ότι δεν υπάρχει ύφεση και ότι είμαστε στο μηδέν. Την επόμενη μέρα από την ώρα που το είπε, έβγαλε η ΕΛΣΤΑΤ ανακοίνωση. Αναθεωρεί τη πρόβλεψη για την ύφεση του 3ου τριμήνου από το 0,7 στο 1,1. Αναθεωρεί προς τα πάνω. Στην συνέντευξή του έκανε πρόβλεψη ότι θα πάει καλά το χρηματιστήριο και πρότεινε στους τηλεθεατές και πολίτες να αγοράσουν μετοχές της Εθνικής. Από την ώρα που το είπε, η Εθνική έχει χάσει περίπου 40%. Μείον 20% και μείον 20% σήμερα.

Αυτός δεν είναι Πρωθυπουργός, αυτός είναι μάγος. Είναι λέει αυτός που είναι χρήσιμος σε κάθε δισεκατομμυριούχο, για να γίνει εκατομμυριούχος, από δισεκατομμυριούχος. Τόσο καλός κυβερνητικός σύμβουλος και αυτόν έχουμε κάνει Πρωθυπουργό. Δεν αντέχεται άλλο αυτό.».

Για το όραμα του για τη Νέα Δημοκρατία

«Θέλω ανοιχτές διαδικασίες για την εκλογή της ΝΟΔΕ, θέλω να έχουν εξουσία οι τοπικές μας νομαρχιακές επιτροπές στην κατάσταση των ψηφοδελτίων. Θέλω να αναγεννήσω τις οργανώσεις γιατί θέλω να έχουν πολιτικά στελέχη. Θέλω να κάνω ακαδημία στελεχών για να βγάλω νέα στελέχη μπροστά».

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα