To παρακράτος του Μάξιμου, τα «πληρωμένα πιστόλια» και οι «μπουκαδόροι» του ΚΕΕΛΠΝΟ

Η υπόθεση της σύστασης εξεταστικής επιτροπής για τα θέματα της Υγείας, μέχρι το 2015 κι όχι και για τα πεπραγμένα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, «βρομάει» πάρα πολύ. Κι έχει στοιχεία έντονης παρακρατικής δράσης για την οποία κάποιοι θα δώσουν λογαριασμό, όταν το καθεστώς του ΣΥΡΙΖΑ θα πέσει με κρότο.

Την Τετάρτη συζητείται στη Βουλή το θέμα και αναμένεται να υπάρξει σύγκρουση της κυβέρνησης

με τη Νέα Δημοκρατία. Η υπόθεση της Υγείας έχει μαζί και το θέμα του ΚΕΕΛΠΝΟ και την προσπάθεια που κάνει ο παρακρατικός μηχανισμός του Μαξίμου να στοχοποιήσει όλες τις κυβερνήσεις από το 2010, κυρίως δε την κυβέρνηση Σαμαρά και τους Άδωνι Γεωργιάδη και Μάκη Βορίδη. «Ξεχνώντας» βεβαίως τον Κουρουμπλή, τον Πολάκη και τον Ξανθό.

Η ολομέτωπη επίθεση που εξαπέλυσε ο Κώστας Βαξεβάνης κατά του Γιάννη Στουρνάρα, μέσω της γυναίκας του και η προσπάθεια να τους συνδέσει με το ΚΕΕΛΠΝΟ εντάσσεται στο ευρύτερο σχέδιο που έχει εκπονήσει η ομάδα του Μαξίμου με εκτελεστικό όργανο τον δημοσιογράφο - εκδότη.

Νομίζαμε ότι η υπόθεση αφορούσε μόνο την τράπεζα Αττικής, όμως, δεν είναι και τόσο απλά τα πράγματα, καθώς ανακαλύψαμε και μια υπόθεση η οποία είναι πιο σοβαρή.

Αποκαλύπτουμε, λοιπόν, ότι στο ΚΕΕΛΠΝΟ τις προηγούμενες ημέρες υπήρξε... κινητικότητα, παρά το γεγονός ότι ήταν Σαββατοκύριακο. Υπήρξαν καταγγελίες για «μπουκαδόρους» στα γραφεία του Κέντρου και αυτό είναι πράγματι πολύ σοβαρό και χρήζει εισαγγελικής παρέμβασης.

Φαίνεται ότι κάποιοι αποφάσισαν να προχωρήσουν στην ενεργοποίηση του παρακράτους ώστε να στηρίξουν τον… αγαπημένο εκδότη του ΣΥΡΙΖΑ που σήμερα συνελήφθη για τη μήνυση που του έκανε η σύζυγος του Στουρνάρα.

Ορισμένες από τις αναφορές Βαξεβάνη στο κείμενο – παραλήρημα κατά του κεντρικού τραπεζίτη, φαίνεται ότι άφησαν εκτεθειμένους κάποιους, οι οποίοι έσπευσαν να καλύψουν τα ίχνη τους στο ΚΕΕΛΠΝΟ, όπως καταγγέλλουν οι ίδιοι εργαζόμενοι που ανακάλυψαν τη μαφιόζικη επιχείρηση.

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση του συλλόγου εργαζομένων στο ΚΕΕΛΠΝΟ, οι οποίοι μάλιστα προχώρησαν σε εξώδικη διαμαρτυρία ενώπιον πάσης αρχής, το Σάββατο κάποιοι «μπούκαραν» στον Οργανισμό, στους χώρους όπου φυλάσσονται φάκελοι με στοιχεία για τις συμβάσεις που έχει υπογράψει το ΚΕΕΛΠΝΟ, μεταξύ αυτών και με την κυρία Στουρνάρα. Και ποιος ξέρει με ποιους άλλους και για ποια χρονική περίοδο. Μην ξεχνάμε ότι έρχεται η εξεταστική για την Υγεία, οπότε τα «βολικά» στοιχεία, αυτά που θα φυτευτούν, αυτά που θα... χαθούν και άλλα που θα παραποιηθούν, είναι βούτυρο στο ψωμί της κυβέρνησης.

Όταν πληροφορήθηκαν οι εργαζόμενοι το «ντου» προσπάθησαν να μπουν στο κτίριο, αλλά τους εμπόδισαν εταιρεία σεκιούριτι που έχει προσλάβει η νέα διοίκηση του ΚΕΕΛΠΝΟ, η οποία μάλιστα αμείφθηκε με 700.000 ευρώ για δυο μήνες, και όπως χαρακτηριστικά καταγγέλλει ο σύλλογος των εργαζομένων: «Η παρουσία και ο ρόλος της συγκεκριμένης εταιρείας έχει αποτελέσει εδώ και παρά πολλούς μήνες αντικείμενο διερεύνησης από το Σωματείο περί του ελέγχου της νομιμότητας αυτής καθώς και των πράξεών της εντός του συνόλου των χώρων του Οργανισμού όπου φυλάσσονται και τηρούνται τα αρχεία λειτουργίας του (ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα, σφραγίδες, έγγραφα υπηρεσιακά,, μητρώα κ.α) καθώς η εν λόγω εταιρεία έχει συνεχή ανεμπόδιστη και ανεξέλεγκτη πρόσβαση σε όλους τους χώρους του Οργανισμού, τηρεί το σύνολο των κλειδιών των γραφείων και των χώρων των αρχείων σε 24ωρη βάση όλο τον χρόνο».

Καταγγέλλουν επίσης ότι το Σωματείο Εργαζομένων έχει ζητήσει επανειλημμένως από την Διοίκηση να λάβουν οι Εργαζόμενοι γνώση των αποφάσεων του Διοικητικού Συμβουλίου σχετικά με τις διαγωνιστικές διαδικασίες, τις συμβάσεις και το ύψος των συμβάσεων αυτών (μετά την υπαγωγή του ΚΕΕΛΠΝΟ στο ν. περί δημοσίου λογιστικού), προκειμένου να "αιτιολογήσει" η Διοίκηση την τρέχουσα και εξαιρετικά κοστοβόρα «εργολαβία», της φύλαξης του Οργανισμού.

Το πρόβλημα όμως δεν είναι τόσο στο κόστος φύλαξης του ΚΕΕΛΠΝΟ όσο στο γεγονός ότι κάποιοι, αμέσως μετά τις φαντασιώσεις Βαξεβάνη περί απευθείας ανάθεσης στη σύζυγο του κ. Στουρνάρα, έσπευσαν να «μπουκάρουν», όπως ήδη γράψαμε, σε χώρους όπου φυλάσσονται φάκελοι με στοιχεία για τις συμβάσεις που έχει υπογράψει το ΚΕΕΛΠΝΟ, μεταξύ αυτών και με την κυρία Στουρνάρα.

Αν αυτό δεν είναι παρακράτος, τότε ποιο είναι; Και θα πρέπει να απαντήσει και η διοίκηση του ΚΕΕΛΠΝΟ και οι αρμόδιοι υπουργοί τι συνέβη.

Γιατί αν έχουμε φτάσει στο σημείο να μπουκάρουν και να παραποιούν στοιχεία τότε έχουμε κανονική Χούντα.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα