Αυτό δεν θα στο αποκαλύψει ποτέ o σύντροφός σου

19:23 10/4/2017 - Πηγή: iPop

Άκου αγαπητή αναγνώστρια, για να τα βγάλεις πέρα σε μία σχέση υπάρχει ένα μικρό επίπεδο αδιαφορίας που πρέπει να φέρεις εις πέρας, έτσι ώστε να υπάρχει αρμονία. Μικρά αθώα ψέματα, μπορούν να διατηρήσουν την ισορροπία σε μία σχέση, εξάλλου δεν χρειάζεται να μιλάς για τα πάντα. Παρόλα αυτά πάντα θα υπάρχει το internet το οποίο θα αποκαλύπτει μερικά μυστικά. Εμείς λοιπόν θα σου πούμε τι δεν πρόκειται να σου αποκαλύψει ποτέ o σύντροφός σου!

Διάβασε παρακάτω τι δεν θα σου αποκαλύψουν ποτέ οι σύντροφοί σου, σύμφωνα με τους ίδιουςΔεν θέλουν με τίποτα να γνωρίζεις για τις προηγούμενες συντρόφους
του!

Δεν θέλει να ξέρεις με πόσες έχει κοιμηθεί γιατί πριν σε γνωρίσει δεν ήταν και το πιο σταθερό παιδί… το ίδιο βεβαίως ισχύει και για σένα!! Οπότε καλύτερα να μην ρωτήσεις, αν δεν θέλεις να βρεθείς στην αντίστοιχη δύσκολη θέση!

Δεν θέλει να σε φέρει πρόσωπο με πρόσωπο με την πρώην του!

Δεν θα σε συγκρίνουν ποτέ με μία πρώην τους, αυτό τους φέρνει σε πολύ δύσκολη θέση. Σε ακόμα πιο δύσκολη θέση μπαίνουν, όμως, όταν εσύ έρχεσαι πρόσωπο με πρόσωπο με την πρώην τους και αρχίζεις είτε να βάζεις σε σύγκριση τον εαυτό σου είτε αρχίζεις τις επίμονες ερωτήσεις…

Δεν θέλει να μπλέκεται η μαμά σου στην σχέση σας, αυτό αφορά μόνο εσάς, τρίτοι δεν χωράνε!

Δεν θέλει να γίνεις σαν την μαμά σου μαζί του. Δεν θέλει η μαμά σου να έχει άποψη. Δεν θέλει να περάσει βρε παιδί μουα πό το λα¨κό δικαστήριο που ακούει στο όνομα «μανούλα». Και σε τελική ανάλυση θέλεις εσύ την δική οτυ μητέρα στα πόδια σου; Όχι! Τότε μην δίνεις πάτημα!

Δεν θέλει να σου πει ότι σου πάνε τα παραπάνω κιλά..!

Αμέ γιατί όχι; Βέβαια αν σου το έλεγε ένας εμφύλιος θα ξεκινούσε μεταξύ σας. Πήρες κιλά και στο λέει έτσι απλά και μάλιστα τονίζει ότι του αρέσουν κιόλας! Ηρέμησε βαθιές αναπνοές …άνδρες τι να πεις.

Πολλά αγόρια θέλουν να κρύψουν τα «hobbies» τους!

Με αυτό φυσικά εννοούμε το τι κοιτάνε στο internet ή με πόσα κορίτσια συνομιλούν στα social media ή που κάνουν likes στο facebook/instagram. Τώρα αν σου πούμε ότι έχουν άδικο θα σου πούμε ψέματα! Ούτε εσύ θα ήθελες να μάθει καθ’ αυτό τον τρόπο τα άγνωστα σκοτεινά μυστικά σου είτε αυτά αφορούν άρθρα τύπου «πως να χάσεις τα κιλά από την κοιλιά» είτε αυτά αφορούν συζητήσεις με τις κολλητές σου!

Μερικοί κρύβουν το σκοτεινό τους παρελθόν το οποίο θα μπορούσε να άλλαζε όλα τα δεδομένα για εσένα.

Πόσο εθισμένος ήταν με τα ναρκωτικά/ ποτό / video games ή ακόμα και το πόσο κολλημένος ήταν με τους γονείς του!

Δεν θέλει επίσης να μάθεις πόσο πολύ δεν σε αγάπησε!

Και όμως υπάρχει και αυτή η πιθανότητα. Αν είσαι σε μία σχέση που απαρτίζεται από περισσότερα ψέματα από τι αλήθειες τότε καλύτερα να το ξανασκεφτείς.

Διαβάστε επίσης:

Πράγματα για τα οποία δεν πρέπει να απολογηθείς σε μία σχέση

The post Αυτό δεν θα στο αποκαλύψει ποτέ o σύντροφός σου appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα