Ξύλο στη Βουλή: Προπαραγγελία του video game!

Κάντε pre-order στο GameWorld το ελληνικό 2D fighting με πολιτικούς και κερδίστε έκπτωση 50%!

Τους τελευταίους μήνες σχεδόν όλη η Ελλάδα έχει αρχίσει να παρακολουθεί -έστω και λίγο- πολιτική. Κάποιοι μάλιστα από εμάς ξενυχτήσαμε για να δούμε το βράδυ της Πέμπτης την ψηφοφορία παραπομπής του Γιώργου Παπακωνσταντίνου στη Βουλή.

Οι αψημαχίες μεταξύ βουλευτών και τα κουτσομπολιά μεταξύ τους είναι καθημερινό φαινόμενο, τόσο που...πλέον γίνονται video game!

Το "Ξύλο στη Βουλή" είναι ένα ελληνικό 2D fighting που βρίσκεται υπό ανάπτυξη από την Άνοιξη του 2012 απ' την προγραμματιστική εταιρεία P-Games. Εκείνη την περίοδο θυμίζουμε ότι ξέσπασε ο γνωστός καυγάς Λιάνας Κανέλλη (ΚΚΕ) και Ηλία Κασιδιάρη (Χρυσή Αυγή) στην εκπομπή "Καλημέρα Ελλάδα" του Γιώργου Παπαδάκη στον ΑΝΤ1. Ένας καυγάς που στάθηκε αφορμή για να ξεκινήσει η δημιουργία του πολυσυζητημένου αυτού video game.

{youtube}AGTYCZSarxk|400|300{/youtube}

Αξίζει να κατεβάσετε το demo για να παίξετε με την...Κανέλλα ή τον...Κασηλία (κάθε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα είναι ξερή σύμπτωση!) σε δύο levels. Το πρώτο ήταν Mirror Match (ενάντια στον ίδιο μας τον χαρακτήρα) και το δεύτερο ήταν μάχη σε τηλεοπτικό στούντιο. Εκπλαγήκαμε από το A.I. που ήταν αρκετά υψηλό, καθώς η CPU αντιλαμβανόταν πλήρως τις κινήσεις μας την στιγμή που τις εκτελούσαμε, ενώ δεν έλειπαν και οι ανάλογες ειδικές κινήσεις που θύμιζαν Hadooken και άλλα παρεμφερή skills του Street Fighter.

Κάντε προπαραγγελία με 50% έκπτωση
Το Ξύλο στη Βουλή θα κυκλοφορήσει για PC στην τιμή των 10 ευρώ. Παρόλα αυτά, αν θέλετε να το κάνετε pre-order μέσω του GameWorld, τότε θα έχετε 50% έκπτωση. Μπορείτε λοιπόν να κάνετε κατάθεση 5 ευρώ με αιτιολογία "GameWorld" σε έναν από τους παρακάτω λογαριασμούς:

Alpha Bank:
986 002101 046292
IBAN: GR09 0140 1360 9860 0210 1046 292

Πειραιώς:
5075-051116-729
IBAN: GR21 0172 0750 0050 7505 1116 729

Paypal:
[email protected]

Αφού ολοκληρωθεί η κατάθεση, τότε στέλνετε email στο [email protected] με τίτλο "GameWorld: Θέλω το Δώρο μου" αναφέροντας απλά τον τρόπο πληρωμής και τον κωδικό κατάθεσης.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι το Ξύλο στη Βουλή διαθέτει προφίλ στο Groopio στο οποίο ζητάει χρηματοδότηση. Ο στόχος είναι τα 3.000 ευρώ, αλλά μέχρι στιγμής έχουν πληρωθεί μόλις τα 170 ευρώ κι απομένουν 11 ημέρες. Το Groopio είναι ένα έγκυρο site χρηματοδότησης, όπως το Kickstarter.

Επιστροφή χρημάτων
Σε περίπτωση που ο οικονομικός στόχος δεν επτευχθεί και το Project δεν ολοκληρωθεί, η P-Games εγγυάται ότι τα χρήματά σας θα επιστραφούν. Όσοι κάνετε προπαραγγελία θα έχετε στο τέλος μια κλήρωση όπου, άσχετα με την συνεισφορά σας, θα μπορέσετε να κερδίσετε ένα επιπλέον δώρο απ' την εταιρεία P-Games. Αν ο στόχος της χρηματοδότησης επιτευχθεί, τότε όσοι συμμετείχατε έστω και με 1 ευρώ, θα λάβετε δωρεάν την έκδοση του παιχνιδιού για το smartphone σας

Φυσικά για να αποκτήσετε το αντίτυπό σας, τονίζουμε ότι τα χρήματα θα πρέπει να γίνουν μόνο με κατάθεση. Το Groopio προωθεί μόνο την χρηματοδότηση του project.

Περιμένουμε τις επιδόσεις σας με screenshots στο αντίστοιχο topic του forum.

Κάντε Like στη Facebook Page του Ξύλου στη Βουλή στο Facebook.

Keywords
Τυχαία Θέματα