StarCraft 2: Warcraft: A New Dawn

Ένα Warcraft mod μέσα στο StarCraft 2!

Μία ομάδα από modders ετοιμάζει ένα mod για το StarCraft 2, το οποίο θα κάνει...αυτό που μαρτυράει το όνομά του στον τίτλο της είδησης. Θα σας επιτρέπει να παίξετε ακριβώς όπως στο Warcraft!

Το StarCraft 2: Warcraft: A New Dawn όπως θα αποκαλείται θα έχει περιβάλλοντα, μονάδες και κτίρια από την σειρά Warcraft. Όλα αυτά φυσικά με την σύγχρονη μηχανή γραφικών του StarCraft 2. "Το mod είναι ακόμη ημιτελές. Όταν το ολοκληρώσουμε, οι

χρήστες θα ξεχάσουν ότι παίζουν StarCraft 2" δηλώνουν οι modders. Φυσικά η Blizzard θα είναι απόλυτα ικανοποιημένη με μια τέτοια κίνηση, αφού αμφότερα τα δύο games ανήκουν στην ίδια.

{youtube}csz2ffhuODU|400|300{/youtube}

Άραγε θα δούμε ποτέ Warcraft 4; Θυμίζουμε ότι οι πρώτες του δύο εκδόσεις ήταν αυτές που έκαναν την Blizzard παγκοσμίως γνωστή στο πρώτο μισό της δεκαετίας του '90. Πάντως, η ημερομηνία κυκλοφορίας του Warcraft: A New Dawn δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί.

Διαβάστε το review του StarCraft II από το GameWorld και αν είστε ή θέλετε να φτάσετε το Level 5 στο GameWorld τότε αποκτήστε StarCraft 2 beta keys στον διαγωνισμό μας.

Keywords
Τυχαία Θέματα