War Thunder

Αποκλειστικός free-to-play τίτλος για το PS4. [UPDATE]

Το War Thunder θα αποτελεί τη νέα δημιουργία της Ρώσικης Gaijin Entertainment, η οποία έχει εκδώσει αρκετούς τίτλους που βασίζονται σε εναέριες μάχες όπως τα Birds of Steel και IL-2 Sturmovik: Birds of Prey.

Σύμφωνα με το τρέιλερ (το οποίο μπορείτε να παρακολουθήσετε παρακάτω) το War Thunder θα σας μεταφέρει

στα πεδία μάχης του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου και θα περιέχει 200 μοντέλα αεροσκαφών, 100 μοντέλα επίγειων οχημάτων και συνολική έκταση 100.000 τετραγωνικών χιλιομέτρων προσφερόμενων για μάχες.

{youtube}O8X6UwMg82E|500|300{/youtube}

Επίσης, θα μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα από πέντε διαφορετικά έθνη (Αμερική, Βρετανία, Γερμανία, Ιαπωνία και Σοβιετική Ένωση), καθένα εκ των οποίων θα έχει τις δικές του ξεχωριστές μονάδες. Η καινούρια δημιουργία της Ρώσικης εταιρίας ανάπτυξης χαρακτηρίζεται ως MMO αλλά ακόμα δεν έχει γίνει γνωστός ο αριθμός των παικτών που θα υποστηρίζει.

[UPDATE] Στο παρακάτω βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα η Gaijin Entertainment μπορείτε να πάρετε μία γεύση από τις αερομαχίες στις οποίες θα εμπλακείτε μέσω του free-to-play War Thunder. Στο τρέιλερ που ακολουθεί θα δείτε το λεπτομερές μοντέλο καταστροφών των αεροπλάνων, εντυπωσιακές slow motion λήψεις από αερομαχίες, αλλά και εικόνες από την προοπτική του πιλοτηρίου που θα γίνεται να επιλέξετε εντός του παιχνιδιού.

{youtube}ubBqBG8Jd3c|500|300{/youtube}

Το War Thunder βρίσκεται ήδη στο beta στάδιο για PC, ενώ θα κυκλοφορήσει στο λανσάρισμα του PS4, δηλαδή στις 29 Νοεμβρίου, όπως έγινε γνωστό κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου της Sony. Την beta έκδοση του War Thunder μπορείτε να την κατεβάσετε από εδώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα