Τα 20 πιο πολυαναμενόμενα video games της σεζόν

Είναι πρωτοποριακά, ανατρεπτικά και μας έχουνε κάνει να τα περιμένουμε καιρό.

Αυτή την σεζόν οι εταιρίες αποφάσισαν να μας κακομάθουν μιας και μας αραδιάζουν μια σειρά από video games που σίγουρα θα ικανοποιήσουν κάθε γούστο. Φέτος απ' όλα έχει ο μπαχτσές. Από MMORPG σε Strategy και από First-Person Shooters σε Adventures. Οι τίτλοι σίγουρα είναι αρκετοί, ίσως αναρίθμητοι, αλλά σήμερα θα σας παρουσιάσουμε μόνο τους 20 πιο

πολυαναμενόμενους από αυτούς.

20: SimCity (Φεβρουάριος του 2013)
Maxis, Electronic Arts
PC, Mac

Το SimCity είναι ένα από τα αγαπημένα μας city-building games που μας έχουνε κάνει να αναρωτηθούμε πως περνάνε οι ώρες μαζί του. Είναι διασκεδαστικό και τώρα έρχεται για να μας δώσει ακόμα περισσότερη ελευθερία και μια σειρά από ενδιαφέροντα πράγματα να κάνουμε. Χρησιμοποιώντας την νέα GlassBox engine όλα θα είναι αλλιώς. Θα υπάρχουν κυρτοί δρόμοι, διακριτό νερό και φυσικά καλύτερα γραφικά.

{youtube}f-kUpmXJUHY|400|300{/youtube}

Εκτός από την κλασική δημιουργία της πόλης, στο παιχνίδι θα υπάρχει και multiplayer mode. Οι πράξεις και η οικονομία της πόλης σας θα επηρεάζουνε και των φίλων σας, αφού αν τα πάτε αρκετά καλά θα μπορέσετε να κατασκευάσετε μέχρι και...πύραυλο και να τον στείλετε στο διάστημα.

19: Borderlands 2 (21/09/2012)
Gearbox Software, 2K Games
PC, PS3, Xbox 360

Ποιος δεν θυμάται το πρώτο Borderlands το 2009; Το παιχνίδι αυτό ήρθε για να μας μπερδέψει αφού είχε στοιχεία First-Person Shooter άρρηκτα συνδεδεμένα με role-play. Το δεύτερο μέρος ξεκινάει με εσάς να παλεύετε μέχρι θανάτου σε ένα τουρνουά για να κερδίσετε φήμη και ένα ανεκτίμητο βραβείο. Αφού βγαίνετε νικητής, ο Handsome Jack, ο αλαζόνας ιδιοκτήτης του τουρνουά, αρνείται να σας ανταμείψει και σας παρατάει στην μέση του πουθενά να πεθάνετε.

{youtube}8U7nYb3ts7w|400|300{/youtube}

Στην αρχή θα μπορέσετε να επιλέξετε ανάμεσα σε τέσσερις χαρακτήρες, ο καθένας τους με μοναδικά skills και συγκεκριμένα όπλα και στην συνέχεια θα εκτελείτε εντολές από NPC για να κερδίσετε κλασικά χρήματα, xp ή διάφορα items.

18: Company of Heroes 2 (2013)
Relic Entertainment, THQ
PC, Mac

Το Company of Heroes 2 είναι μακράν το καλύτερο RTS με θέμα τον B' Παγκόσμιο πόλεμο. Αυτό φαίνεται από την τεράστια υποστήριξη που έχει ακόμα και σήμερα, παρόλο που το πρώτο βγήκε έξι χρόνια πριν. Οι Ρώσοι, ελάχιστα εκπαιδευμένοι αλλά έχοντας τεράστιους αριθμούς στρατιωτών, φαίνεται να υπερνικάνε τους καλά εκπαιδευμένους Γερμανούς, που όμως είναι λιγότεροι και απροετοίμαστοι για τον σκληρό Ρώσικο χειμώνα.

{youtube}B5j0cBqhm3A|400|300{/youtube}

Τώρα το παιχνίδι έρχεται ανανεωμένο με καινούρια χαρακτηριστικά, χάρη στην Essence Engine 3.0, όπως το δυναμικό σύστημα καιρού το οποίο σας δίνει να καταλάβετε τι πάει να πει πραγματικά η έκφραση «κάτω από το μηδέν». Δεν θα μπορούσαμε επίσης να παραλείψουμε το True Sight το οποίο σας δίνει την δυνατότητα να δείτε τι κάνουνε οι άντρες κάτω από αυτήν την παχι

Keywords
Τυχαία Θέματα