Ναυμαχίες στο Assassin's Creed 3

Βίρα τις άγκυρες, όρτσα τα πανιά!

Ο νέος πρωταγωνιστής της σειράς Assassin’s Creed Connor Kenway, δεν είναι ικανός μόνο στο τόμαχοκ και στα ακροβατικά αλλά και δεινός θαλασσοπόρος, όπως προκύπτει από τις δηλώσεις της Ubisoft στο Eurogamerστα πλαίσια της φετινής Gamescom.

Στο Assassin’s Creed 3 θα έχουμε την δυνατότητα να ζήσουμε τρεις-τέσσερις ναυμαχίες μέσα από το main story και για όσους το επιθυμούν ακόμα περισσότερες ως side quests. Με την ολοκλήρωσή τους θα απολαμβάνουμε οικονομικές ανταμοιβές αλλά

και αναβαθμίσεις για το πλοίο μας. Το σενάριο θα δικαιολογεί πως ο Connor έφτασε να διοικεί το δικό του πλοίο και σε αντίθεση με το αντοίστοιχο feature του Revelations που ήταν στην ουσία ένα tower defence, οι ναυμαχίες θα δένουν καλύτερα με την ιστορία του παιχνιδιού.

Η Ubisoft Singapore επιμελήθηκε αυτόν τον τομέα εκτός από τις κινήσεις στο κατάστρωμα. Αυτές δημιουργήθηκαν από την κύρια ομάδα ανάπτυξης του Assassin’s Creed 3 προσφέροντας νεες στιγμές δράσης.

{youtube}nJcnC5nRlH4|400|300{/youtube}

Το πλοίο που θα έχουμε στην διάθεσή μας θα ξεκινάει από ένα ταπεινό σκαρί με τις κλασικές μπάλες για τα κανόνια μας. Στην πορεία όμως θα μπορούμε να αναβαθμίσουμε το κύτος του πλοίου για περισσότερη αντοχή και να ξεκλειδώσουμε διαφορετικά είδη πυρομαχικών. Τα γεμίσματα αυτά θα περιλαμβάνουν τα Chain Shot (δύο μπάλες δεμένες με αλυσίδα, ιδανικό για να ρίχνουμε τα κατάρτια των εχθρικών πλοίων), Heat Shot (μπάλες που έχουν θερμανθεί ώστε να… ζεστάνουμε την ατμόσφαιρα) και Grape Shot (διάφορα μικροαντικείμενα τα οποία εκτοξεύονται προ όλες τις κατευθύνσεις).

Το Assassin’s Creed 3 θα κυκλοφορήσει στις 31 Οκτωβρίου για PS3 και Xbox 360, ενώ σε λιγότερο από ένα μήνα μετά, στις 23 Νοεμβρίου, θα λανσαριστεί και για PC.

Keywords
Τυχαία Θέματα