Αλλαγές στο Hitman Absolution

Νέο τρέιλερ με καλόγριες που προκαλεί αντιδρασεις.

Το πέμπτο μέρος της σειράς Hitman θα υποστεί κάποιες αλλαγές, έπειτα από τις αντιδράσεις που προκάλεσε το τρέιλερ του παιχνιδιού. Σε αυτο o Agent 47 έχει κάποιες… διαφωνίες με μερικές οξύθυμες υπηρέτριες του Μεγαλοδύναμου και τα πράγματα παίρνουν την κατιούσα όπως μπορείτε να δείτε.

Οι σκηνές αυτές δεν άρεσαν σε κάποιους και έτσι η IO Interactive που έχει αναλάβει το development του τίτλου, αναγκάστηκε να προχωρήσει σε κάποιες αλλαγές. Ο σκηνοθέτης

του Hitman Absolution, Tore Blystad, είπε στο Eurogamer πως παρ’ όλο που το είδαν εκατοντάδες άνθρωποι στο εσωτερικό της εταιρίας, κανένας δεν μπορούσε να προβλέψει τον χαμό που θα ακολουθούσε μετά την δημοσίευσή του. Χαρακτηριστικά δήλωσε πως “Εκπλαγήκαμε από τις αντιδράσεις και προσπαθούμε να καταλάβουμε πως δεν τις προβλέψαμε. Αν το γνωρίζαμε εκ των προτέρων θα το είχαμε στήσει διαφορετικά. Το παιχνίδι είναι εμπνευσμένο από ταινίες τύπου ‘Grindhouse’ και για εμάς to τρέιλερ αυτό ήταν απολύτως φυσιολογικός τρόπος να προσεγγίσουμε το αντικείμενο. Ελπίζω πως όταν ο κόσμος το παίξει να διασκεδάσει”.

{youtube}QQ_jhw5TuxA|400|300{/youtube}

Το τρέιλερ είναι βασισμένο σε ένα από τα επίπεδα του παιχνιδιού oπου θα έχουμε την δυνατότητα να κάνουμε ‘γιούργια’, κάτι το οποίο δεν είναι φυσικά η πιο έξυπνη επιλογή. Η όλη ιστορία πάντως είχε και τα καλά της, αφού όπως εξηγεί ο Blystad “Κάτι που μάθαμε από το τρέιλερ είναι πως πρέπει να δώσουμε βάθος στους χαρακτήρες αυτούς. Δουλεύουμε πάνω στο παιχνίδι αλλά και στο συγκεκριμένο level, ώστε να τους αναδείξουμε πριν τους συναντήσετε. Έτσι θα έχετε μια ιδέα του τι θα σας περιμένει και δεν θα πιαστείτε απροετοίμαστοι”. Οι καλόγριες ανήκουν στην ομάδα ‘The Saints’ και παρά την ‘αθώα’ εμφάνισή τους, είναι άρτια εκπαιδευμένοι δολοφόνοι. Όπως εξηγεί ο Blystad οι χαρακτήρες αυτοί ταιριάζουν στο σύμπαν του Hitman, αφού τα προηγούμενα παιχνίδια ήταν πιο “χρωματιστά και καρτουνίστικα” όπως τα χαρακτήρισε: “Οι Saints έχουν θέση στο παιχνίδι αν και είναι ένα πιο ακραίο level σε σχέση με τα υπόλοιπα”.

Η IO Interactive μετά τις αλλαγές που έκανε δεν περιμένει άλλες αντιδράσεις και όπως καταλήγει ο Blystad “Θα έχουμε μεγάλο χρονικό διάστημα ανάμεσα στο τρέιλερ και στην κυκλοφορία του παιχνιδιού και θα έχει ξεχαστεί”.

Το Hitman Absolution θα κυκλοφορήσει στις 20 Νοεμβρίου για PC, PS3 και Xbox 360.

Keywords
Τυχαία Θέματα