Προσφορές PlayStation Plus: 27/2/14

Δωρεάν τα Dead Nation στο PS4, Tomb Raider και Brothers: A Tale of Two Sons στο PS3.

Η Sony μέσω του PlayStation Blog ανακοίνωσε σήμερα τους τίτλους που θα προστεθούν στην Instant Game

Collection της υπηρεσίας PlayStation Plus τον προσεχή Μάρτιο. Από τις 5 Μαρτίου λοιπόν οι συνδρομητές του PS Plus θα μπορούν να κατεβάσουν εντελώς δωρεάν το Dead Nation: Apocalypse Edition στο PS4, αλλά και τα Tomb Raider και Brothers: A Tale of Two Sons στο PS3. Εν τω μεταξύ, στο PS Vita διατίθενται δωρεάν τα PixelJunk Monsters και Smart As.

Όσον αφορά το Dead Nation: Apocalypse Edition να τονίσουμε ότι πρόκειται για remake του ομώνυμου τίτλου για το PS3 που είχε κυκλοφορήσει πριν από τέσσερα χρόνια. Κοινώς έχουμε να κάνουμε με ένα top-down shooter, στο οποίο εξολοθρεύετε zombies. H έκδοση για τη next-gen κονσόλα της Sony περιλαμβάνει το Road to Devastation expansion, καθώς και τα modes Arcade και Endless. Δείτε το σχετικό τρέιλερ:

{youtube}qD9r49_5DZc|500|300{/youtube}

Δείτε αναλυτικά τα games που θα προστεθούν στην Instant Game Collection της υπηρεσίας:
5/3: Dead Nation: Apocalypse Edtion (PS4), Tomb Raider (PS3), Brothers: A Tale of Two Sons (PS3), PixelJunk Monsters (PS Vita), Smart As (PS Vita)

Τα games που θα αφαιρεθούν από την Instant Game Collection της υπηρεσίας είναι τα εξής:
5/3: Outlast (PS4), Metro: Last Light (PS3), Guacamelee! (Cross Buy), Dynasty Warriors Next (PS Vita), ModNation Racers Road Trip (PS Vita)

Εσάς πως σας φαίνονται οι νέες προσθήκες στην Instant Game Collection της υπηρεσίας; Πείτε μας τις απόψεις σας στο forum του GameWorld.

Keywords
Τυχαία Θέματα