Xbox One: Στις 11 Μαρτίου η ενσωμάτωση του Twitch

Έρχεται αύριο. Δείτε την live παρουσίαση. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 25/2/14] Σύμφωνα με δηλώσεις του Emmet Shear, διευθύνοντος συμβούλου του Twitch, το Xbox One θα αποκτήσει την δυνατότητα του gameplay streaming στις 11 Μαρτίου.

Η υπηρεσία που σας επιτρέπει να παρακολουθήσετε ή να μεταδώσετε ζωντανά gameplay των games σας θα ενσωματωθεί στην κονσόλα της Microsoft

στο επόμενο firmware update στις 11 του Μαρτίου, την ίδια ημέρα δηλαδή που θα κυκλοφορήσει και το αναμενόμενο Online FPS Titanfall στην Αμερική για PC και Xbox One (στην Ευρώπη θα διατεθεί στις 13 Μαρτίου, ενώ για το Xbox 360 στις 28 του ίδιου μήνα).

Ο Shear ανέφερε ότι η ενσωμάτωση του Twitch στο Xbox One θα είναι πλήρης, κάτι που σημαίνει ότι θα απολαμβάνετε την ίδια εμπειρία με τους χρήστες των PC. Θα μπορείτε να κάνετε livestream τα games που παίζετε και να αποθηκεύσετε τα βίντεο για να τα δείτε αργότερα (από οποιαδήποτε συσκευή), να παρακολουθήσετε τα live streams άλλων χρηστών, ενώ θα σας δίνεται η δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε φωνητικές εντολές μέσω του Kinect για να εκμεταλλευτείτε τις λειτουργίες της υπηρεσίας πιο εύκολα.

{youtube}QMq_ajNBTy8|500|300{/youtube}

Επιπλέον, υπάρχει η δυνατότητα να παρακολουθείτε το chat του stream σας στην δεξιά πλευρά της οθόνης αν δεν τρέχετε το παιχνίδι σε full screen, ενώ θα υπάρχουν achievements και party voice chat. Θα μπορείτε να κάνετε follow τα κανάλια άλλων χρηστών για να σας έρχονται ειδοποιήσεις για το πότε ξεκινάνε οι επόμενες live μεταδόσεις τους. Τέλος, θα υπάρχει ένδειξη στην οθόνη για να μπορείτε να ελέγχετε πόσοι χρήστες παρακολουθούν το stream σας.

Θυμίζουμε ότι η Microsoft προχώρησε σε μείωση της τιμής του Xbox One, ενώ διέθεσε και ένα bundle της κονσόλας μαζί με το Titanfall, το preview του οποίου μπορείτε να διαβάσετε στο σχετικό άρθρο του GameWorld. Με την διάθεση της υπηρεσίας Twitch την ημέρα κυκλοφορίας του online FPS της Respawn Entertainment, φαίνεται πως η Microsoft βασίζεται αρκετά στο συγκεκριμένο παιχνίδι για να ανεβάσει τις πωλήσεις του Xbox One.

Το Xbox One κυκλοφορεί από τον Νοέμβριο του 2013 σε 13 χώρες με το κόστος πλέον να ανέρχεται στα 484 ευρώ. Για την Ελλάδα δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας.

[UPDATE: 10/3/14] Οι συντάκτες του IGN παίζουν με το Twitch.tv και παρουσιάζουν όλες τις δυνατότητές του.

Δείτε αναλυτικά πως γίνεται το setup στο παρακάτω βίντεο κι από το 7:00 και μετά το live gameplay.

{youtube}4q5q2WUVBEM|500|300{/youtube}

Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!
Keywords
Τυχαία Θέματα