Risen 3: Titan Lords

Ανακοινώθηκε επίσημα για τον Αύγουστο.

Η Deep Silver ανακοίνωσε το Risen 3: Titan Lords.

Το παιχνίδι θα είναι ένα "κλασικό RPG" σύμφωνα με την ανακοίνωση, σε έναν κόσμο με γραφικά φτιαγμένα "στο χέρι", όπου οι επιλογές σας θα αλλάζουν την ροή της ιστορίας. Βάση σεναρίου θα αναλάβετε έναν νεαρό πολεμιστή ο οποίος θα κληθεί να πάρει πίσω την ψυχή του από τις δυνάμεις του σκότους. Οι μάγοι της χώρας και οι δυνάμεις τους θα γίνουν δυνατοί σύμμαχοι στην εκστρατεία του.

Το σημείο-κλειδί στην αποστολή του

θα είναι να βρει το ιερό των μάγων στην πόλη Taranis, γνωστό και ως "Το νησί των Κεραυνών". Προστατευμένοι από τους Guardians, οι μάγοι αναζητούν στα ορυχεία του Taranis κρυστάλλους γεμάτους μαγική ενέργεια. Θα κληθείτε λοιπόν είτε να μπείτε στην ομάδα των Guardians για να μιλήσετε με τους μάγους, είτε να επιλέξετε μία από τις άλλες guilds του παιχνιδιού για να φτάσετε στο στόχο σας.

Το Risen 3: Titan Lords θα κυκλοφορήσει για PC, PS3 και Xbox 360 τον φετινό Αύγουστο.

Διαβάστε τα reviews των Risen και Risen 2 από το GameWorld.

σκότουςClick to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!
Keywords
Τυχαία Θέματα