Προχωράει το Grand Theft Auto V;

Οι Θεοί μίλησαν!

Για το νέο μέλος της σειράς Grand Theft Auto, παρά τα νέα στοιχεία που υπάρχουν, η Rockstar δεν έχει δώσει ξεκάθαρες πληροφορίες για την πορεία του. Με αναρτήσεις στο επίσημο site και το twitter όμως, η μυστηριώδης αίρεση που υπάρχει στον κόσμο του παιχνιδιού (και που φέρει την ονομασία Epsilon

Program) αφήνει να εννοηθεί πως όλα βαίνουν καλώς.

Η Epsilon Program, σατιρίζει την Σαηεντολογία και τους ανεκδιήγητους ισχυρισμούς της ότι "Το σπέρμα δεν υπάρχει" και "Αν έχεις κάποιο γενετήσιο σημάδι, μπορεί να κατάγεσαι από τον Kraff, αυτοκράτορα του 4ου Paradigm" και διάφορα άλλα παρόμοια. Η χρήση της αίρεσης, ως μέσο επιβεβαίωσης πως το GTA V αναπτύσσεται, δεν είναι τυχαία, μιας και ο τίτλος θα διαδραματίζεται σε μια φανταστική εκδοχή του Λος Άντζελες, γενέτειρα της Σαηεντολογίας.

{youtube}l49FM-CsrUM|400|300{/youtube}

Στο μεταξύ, όπως και στα Grand Theft Auto: San Andreas και Grand Theft Auto IV, η αίρεση του L. Ron Hubbard θα δώσει το παρόν και στο GTA V. Το site πάντως δεν έχει κάποια επίσημη ανακοίνωση σχετικά με το νέο δημιούργημα της Rockstar, αν και ξεκαθαρίζει τις όποιες αυταπάτες τρέφαμε πως οι δεινόσαυροι υπήρχαν.

Το Grand Theft Auto V αναμένεται να κυκλφορήσει για PC, PS3 και Xbox 360, με την ημερομηνία κυκλοφορίας να παραμένει άγνωστη.

Διαβάστε το review του Grand Theft Auto IV απ' το GameWorld.

Keywords
Τυχαία Θέματα