Road Redemption

Ένα σύγχρονο Road Rash που βγαίνει στο Kickstarter! Νέο gameplay βίντεο από την alpha. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 15/4/13] Το Road Redemption είναι ένας indie racing τίτλος καθαρά εμπνευσμένος από το Road Rash της Electronic Arts που είχε κυκλοφορήσει το 1991.

Σύμφωνα με τον δημιουργό του Road Rash, Dan Geisler, το θρυλικό racing με μηχανές μπορεί

να ξαναεπιστρέψει ακόμα καλύτερο από πριν. Ο Geisler δήλωσε πως αν υπάρξουν πολλοί ενδιαφερόμενοι, θα βγάλει το project του στο Kickstarter και θα αρχίσει το development. Το αναμενόμενο είναι οι fans να δείξουν αρκετό ενδιαφέρον αφού το Road Rash υπήρξε ένα από τα πιο διασκεδαστικά και βίαια racing για μηχανόβιους την δεκαετία του '90. Έκανε την εμφάνισή του για πρώτη φορά το 1991 για το Sega Mega Drive και από τότε κυκλοφόρησαν πολλά ports του φτάνοντας στο 2003 όπου έγινε διαθέσιμο για το Game Boy Advance και αργότερα για το PSP.

{youtube}tvHz2u-33Y4|500|300{/youtube}

Απ' ότι φαίνεται, o Geisler θέλει να πραγματοποιήσει το reboot μόνος του μαζί με την μικρή του προγραμματιστική του ομάδα (5X Enterprises). Όπως δήλωσε και ο ίδιος, χρειαζόταν ένα διάλειμμα 20 χρόνων αλλά τώρα είναι έτοιμος για να ξανασχοληθεί με τον "καμένο" αυτό τίτλο. Δεν είναι ακόμα γνωστό το πως θα καταφέρει να πάρει τα πνευματικά δικαιώματα από την EA αλλά είναι πιθανό η νέα του προσπάθεια να βασίζεται πάνω στο Road Rash αλλά να έχει διαφορετικό όνομα.

Το νέο Road Rash θα ονομάζεται τελικά "Road Redemption" και τις τελευταίες ημέρες έχει ξεκινήσει η καμπάνια του στο Kickstarter.

Ο στόχος είναι τα 160.000 δολάρια και μέχρι στιγμής έχει συλλέξει πάνω από 5.000. Αν δωρήσετε 15 δολάρια τότε θα λάβετε μια δωρεάν έκδοση του παιχνιδιού. Με 20 δολάρια αποκτάτε πρόσβαση στη beta και με 30 στην alpha beta έκδοση.

Το Road Redemption θα κυκλοφορήσει τον Ιούλιο του 2014 για PC (Windows, Linux) και Mac.

[UPDATE: 12/4/14] Όπως και στο Road Rash, στο Road Redemption θα αναλάβετε τον ρόλο ενός μηχανόβιου και θα πάρετε μέρος σε παράνομους αγώνες στους δρόμους των ΗΠΑ με σκοπό την πρωτιά. Η διαφορά με τα υπόλοιπα bike racing games είναι πως θα μπορέσετε να κάνετε equip όπλα με τα οποία θα επιτεθείτε στους αντίπαλους οδηγούς.

{youtube}tEAZBSPU5ls|500|300{/youtube}

Κατά την διάρκεια του αγώνα θα βρεθείτε αντιμέτωποι με αντίπαλες συμμορίες, την αστυνομία αλλά και τον αμερικανικό στρατό. Το Road Redemption υπόσχεται εξελιγμένο A.I. και ένα μεγάλο οπλοστάσιο από το οποίο δεν θα λείπουν κατάνες, αλυσίδες, χειροβομβίδες και όπλα χειρός. Θα μπορέσετε να κάνετε upgrade τον οδηγό σας με νέες στολές και κράνη όπως και την μηχανή του αλλά και να παίξετε splitscreen ή online με φίλους σας.

Η κυκλοφορία του Road Redemption έχει οριστεί για τον ερχόμενο Αύγουστο σε PC μέσω Steam και αργότερα στο έτος για Wii U. Σίγουρα τα νέα είναι ευχάριστα για τους φίλους της Nintendo.

Μπορείτε να προπαραγγείλετε άμεσα το Road Redemption μέσω του επίσημου site.

Keywords
Τυχαία Θέματα