PlayStation Plus Update: 04/09/2012

Red Dead Redemption και έκπτωση στην ετήσια συνδρομή της υπηρεσίας.

Η Sony, στην press conference της στην φετινή Gamescom, ανακοίνωσε ότι το νέο Game of the Month της υπηρεσίας PlayStation Plus θα είναι το εξαιρετικό Red Dead Redemption. To επικό open world

δημιούργημα της Rockstar αποτελεί αναμφίβολα ένα από τα κορυφαία παιχνίδια που έχουν κυκλοφορήσει τα τελευταία χρόνια. Το δημοφιλές Action-Adventure παίρνει την θέση του Dead Space 2 στην Instant Game Collection της υπηρεσίας και θα είναι διαθέσιμο προς download χωρίς κανένα κόστος από αύριο έως και τις 2 Οκτωβρίου.

Βέβαια πέρα από το Red Dead Redemption, η Sony μας προσφέρει τρεις ακόμα δημιουργίες που θα ικανοποιήσουν τους φίλους τόσο των point-and-click adventures, όσο και των παραδοσιακών side-scrolling beat 'em ups. Από αύριο έως και τις 25 Οκτωβρίου, μπορείτε να κατεβάσετε εντελώς δωρεάν το Machinarium, ενώ από τις 12 Σεπτεμβρίου έως και τις 4 Δεκεμβρίου οι συνδρομητές της υπηρεσίας μπορούν να εμπλουτίσουν την συλλογή τους με δυο ακόμα αξιόλογους τίτλους. Αναφερόμαστε στα Scott Pilgrim vs. The World: The Game (αποτελεί μεταφορά της ομώνυμης ταινίας) και στο Double Dragon Neon (σ.σ. το οποίο θα κυκλοφορήσει και για το Xbox 360).

Το πιο ευχάριστο γεγονός είναι ότι από αύριο έως και τις 19 Σεπτεμβρίου η ετήσια συνδρομή του PlayStation Plus θα κοστίζει 25% λιγότερο (€37.49 από τα €49.99). Μέσα στον Σεπτέμβριο, ο cloud αποθηκευτικός χώρος για τα saves σας θα αυξηθεί στο 1GB, αν και ακόμα η Sony δεν μας έχει ενημερώσει για την ακριβή ημερομηνία.

Τα παρακάτω games αποτελούν την Instant Game Collection της υπηρεσίας:
Rock of Ages: Μέχρι τις 29/8
Dead Space 2: Μέχρι τις 5/9
Outland: (1.2GB): Μέχρι τις 12/9
Oddworld: Stranger’s Wrath HD (3.2GB): Μέχρι τις 12/9
Lara Croft & the Guardian of Light: Μέχρι τις 10/10
Saints Row 2: Μέχρι τις 10/10
Borderlands: Μέχρι τις 7/11
Just Cause 2: Μέχρι τις 7/11

Τα games αυτά θα είναι διαθέσιμα για έναν ολόκληρο χρόνο, οποιαδήποτε στιγμή κι αν γίνετε συνδρομητής στο PlayStation Plus:
inFamous 2 (15GB)
Motorstorm Apocalypse (6.8GB)
LittleBigPlanet 2 (5.8GB)

Keywords
Τυχαία Θέματα