Κοπέλα μιμείται φωνές από champions του League of Legends

Ναι, κάνει και τις 115 φωνές.

Μια κοπέλα έχει γίνει αρκετά διάσημη και αγαπητή στον κόσμο του Youtube με αφορμή ένα βίντεό της στο οποίο μιμείται όλες τις φωνές των champions του League of Legends. Το όνομα της κοπέλας είναι Elspeth και με λίγο ψάξιμο βρήκαμε ότι είναι ειδική στο να αλλάζει τη φωνή της μέσω του Macbook της αλλά ταυτόχρονα και φανατική

gamer. Στο διάσημο βίντεο θα την δείτε να μιμείται όλους τους champions, είτε αυτοί είναι άντρες είτε γυναίκες. Βέβαια σε ένα άλλο βίντεο η Elspeth εξηγεί ότι δεν η ίδια τiς φωνές αλλά πρόκειται για προϊόν μοντάζ. Δείτε την στο βίντεο που ακολουθεί.

{youtube}mVihJi9IEmM|500|300{/youtube}

Πριν από την Elspeth, μια άλλη κοπέλα, η Brizzy, είχε μιμηθεί όλες τις φωνές των τότε champions και είχε προκαλέσει χαμό όπως καταλαβαίνετε. Μετά από αυτό το βίντεο η Brizzy έγινε ακόμα πιο γνωστή και απέκτησε πάνω από 300.000 subscribers και η Elspeth που ανέβασε αυτό το βίντεο στο κανάλι της στο Youtube πριν από μερικές εβδομάδες έχει πάρει χιλιάδες views ενώ οι subscribers της αυξάνονται με ταχύτατους ρυθμούς κάθε μέρα. Δείτε την Brizzy να μιμείται τους champions του League of Legends.

{youtube}VNPcV5DTA80|500|300{/youtube}

Διαβάστε το review του League of Legends από το GameWorld.

Keywords
Τυχαία Θέματα