Κερδίστε 5 The Last of Us!

Το απόλυτο exclusive της χρονιάς στο PS3 θα γίνει δικό σας!

To GameWorld σε συνεργασία με την Sony σας προσφέρουν 5 αντίτυπα του The Last of Us για PlayStation 3!

Μέχρι στιγμής το The Last of Us είναι ο καλύτερος exclusive τίτλος που μας χάρισε

φέτος η Sony για την κονσόλα της. Η ιστορία του Joel και της Ellie αποτελεί τον ιδανικό συνδυασμό Action με τα στοιχεία ενός Survival Horror. Η ιστορία του θα σας συγκινήσει ενώ θυμίζουμε ότι περιλαμβάνει και multiplayer modes, τρία εις τον αριθμό, μετά από το patch 1.03 που κυκλοφόρησε στα τέλη Αυγούστου και πρόσθεσε το νέο Interrogation mode.

{youtube}n9iPRMUrtFc|400|300{/youtube}

Για να συμμετάσχετε στο διαγωνισμό:
Η διαδικασία συμμετοχής γίνεται με δύο τρόπους. Θα κληρώσουμε τρία αντίτυπα μέσω του site και δύο ακόμη αντίτυπα Facebook Page του GameWorld. Ο διαγωνισμός θα λήξει την ερχόμενη Δευτέρα 23/9.

Α τρόπος: Στο GameWorld.gr:
1)Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχουν μόνο όσα μέλη του GameWorld συγκεντρώσουν μέσα σε μία εβδομάδα +30 xp (πόντους εμπειρίας) στο προφίλ τους (κάντε κλικ εδώ για περισσότερες πληροφορίες). Για να το επιτύχετε αυτό απλά σημειώστε τους πόντους που έχετε σήμερα και οι οποίοι είναι ορατοί από την κεντρική σελίδα του προφίλ σας. Οι πόντοι αποκτώνται με τη συμμετοχή σας στο site, στο Forum και στο Community του GameWorld.
2)Ο διαγωνισμός ξεκινάει από σήμερα και θα διαρκέσει για μία εβδομάδα, μέχρι την Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου. Για να δηλώσετε συμμετοχή μπείτε στο group του The Last of Us στην Community του GameWorld κάνοντας κλικ στο "Γίνετε μέλος της ομάδας". Γράψτε στον τοίχο (wall) του group ότι σχόλιο θέλετε.
3)Η καταμέτρηση των πόντων σταματάει την Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου στις 18:00. Στις 19:00 θα γίνει η κλήρωση στην εκπομπή Users.
4)Όσα μέλη δεν συγκεντρώσουν +30 xp στο προφίλ τους δεν θα καταμετρηθούν στην κλήρωση. Η διαδικασία αυτή απαιτείται ώστε (σε συνδυασμό με την καταγραφή της IP στα usernames) να διασφαλίσουμε ότι στο διαγωνισμό δεν θα υπάρξει κάποια διπλή εγγραφή.
5)Προσοχή: Απαγορεύονται τα greeklish καθώς και μηνύματα ελάχιστων λέξεων που έχουν ως σκοπό την εσκεμμένη απόκτηση xp στο προφίλ σας. Σε τέτοιες περιπτώσεις θα υπάρχει άμεσος αποκλεισμός χρηστών από τον διαγωνισμό.

Β τρόπος: Στη Facebook Page του GameWorld:
1)Μπείτε στη σελίδα του GameWorld στο Facebook και συγκεκριμένα σε αυτη τη φωτογραφία.
2)Κάντε Like και Share στη photo και ακολούθως αφήστε σχόλιο στο κάτω μέρος της.

Σημειώσεις:
- Μπορείτε να συμμετάσχετε και στις δύο κληρώσεις για να αυξήσετε τις πιθανότητές σας.
- Αν κληρωθείτε νικητής τότε βγαίνετε εκτός των επόμενων κληρώσεων, ώστε να μπορέσουν να κερδίσουν κι άλλοι αναγνώστες. Νικητές
Η κλήρωση για τους τυχερούς νικητές θα γίνει στην εκπομπή Users την Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου και οι νικητές θα ανακοινωθούν στο GameWorld.gr.

Στο διαγωνισμό μπορούν να συμμετάσχουν όλοι οι αναγνώστες του GameWorld ανεξαρτήτως τόπου διαμονής. Διαβάστε τους όρους συμμετοχής των διαγωνισμών.

Καλή επιτυχία σε όλους!

Keywords
Τυχαία Θέματα