GTA V: Πιτσιρικάς φρικάρει που το απέκτησε

11χρονος κλαίει από την χαρά του, τα ΜΜΕ τρίβουν τα χέρια τους.

Ένα κατάστημα στη Γαλλία ξεκίνησε να πουλάει το Grand Theft Auto V νωρίτερα και ένας πιτσιρικάς ήταν από τους πρώτους κατόχους του.

Πέρα από την πλάκα που μπορεί να έχει η αντίδραση του πιτσιρικά, μπορείτε να δείτε καθαρά τον λόγο που τα MME παίρνουν αέρα και αρχίζουν να κράζουν

ότι "τα video games σπρώχνουν τα παιδιά στη βία" και όλα τα σχετικά που λένε κατά καιρούς. Φυσικά όλοι γνωρίζουμε ότι το GTA V απευθύνεται σε άτομα άνω των 18, όπως φαίνεται καθαρά και στο εξώφυλλό του.

{youtube}Oz1GifAkz-w|500|300{/youtube}

Ο λόγος που τα παιδιά έχουν πρόσβαση σε παιχνίδια ενηλίκων, είναι γονείς σαν τους παραπάνω και οι retailers που τα πουλάνε στις μικρές ηλικίες. Για τον ίδιο λόγο που δε θα έπρεπε να πηγαίνουν τα παιδιά τους στο cinema να παρακολουθήσουν μια ταινία ενηλίκων, δε θα έπρεπε σε καμία περίπτωση να αγοράζουν παιχνίδια ενηλίκων στα παιδιά τους. Το θέμα είναι κατά πόσο γνωρίζουν οι γονείς τι ακριβώς κάνουν ή απλά δε νοιάζονται.

Το Grand Theft Auto V θα κυκλοφορήσει από αύριο 17 Σεπτεμβρίου για PS3 και Xbox 360, ενώ το GTA Online θα είναι διαθέσιμο από την 1η Οκτωβρίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα