Καλά Χριστούγεννα!

Οι ευχές μας προς την Community του GameWorld.

Η συντακτική ομάδα του GameWorld.gr σας εύχεται Καλά Χριστούγεννα και να περάσετε όμορφα τις φετινές γιορτές!

Πάνω απ' όλα ευχόμαστε υγεία και ευτυχία σε αυτή τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε εδώ και χρόνια στη χώρα μας και φυσικά Χρόνια Πολλά σε όσους γιορτάζουν! Τα φετινά Χριστούγεννα έχουμε στο GameWorld τρεις εορτάζοντες (Μάνο Γρυπάρη, Χριστιάνα Θάνου

και Χριστίνα Νικολιδάκη) οπότε καταλαβαίνετε ότι αν συνεχίσουμε έτσι θα πάθουμε...ζάχαρο από τα πολλά γλυκά! Ελπίζουμε να περάσετε κι εσείς καλά μαζί με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και να το γιορτάσετε όπως πρέπει!

Watch YouTube video

Σχετικά με το upgrade της κεντρικής σελίδας του GameWorld, υπήρχε ένα μικρό θεματάκι χθες το βράδυ με τα levels και τα avatars. Οι προγραμματιστές μας διόρθωσαν όλα τα προβλήματα, με εξαίρεση ορισμένα avatars τα οποία θα έχουν διορθωθεί μέχρι αύριο Σάββατο, επομένως δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας. Φυσικά όσοι δεν θέλετε να περιμένετε μπορείτε οποιαδήποτε στιγμή να ανεβάσετε το avatar από το προφίλ σας. Μέσα στις επόμενες ημέρες θα δείτε επιτέλους την αλλαγή που μας ζητήσατε εδώ και καιρό στην εμφάνιση των μενού, καθώς και στο slideshow της κεντρικής σελίδας. Είμαστε βέβαιοι ότι θα σας ικανοποιήσουν απόλυτα!

Μην ξεχάσετε το επόμενο online ραντεβού μας. Την Κυριακή στις 16:00 συνδεθείτε στο Mumble Voice Chat και παρακολουθήστε την εκπομπή μας στο GameWorld TV όπου οι συντάκτες του GW θα παίξουν το πρώτο MOBA game του PS3, Guardians of the Middle Earth! Ελάτε για να ανταλλάξουμε ευχές αλλά και...δώρα. Πέρα από τα στάνταρ δωράκια που έχουμε αναγγείλει αναμένεται επίσης να δώσουμε μπλούζες Far Cry 3 και Epic Mickey 2, όπως επίσης και μινιατούρες με τον Μίκυ για να σας κρατήσουν συντροφιά τις γιορτινές αυτές ημέρες!

Watch YouTube video

Καλά Χριστούγεννα σε όλους και...τα λέμε online!

Keywords
Τυχαία Θέματα