Ηρακλής: Η Αληθινή Ιστορία

Ο πραγματικός μύθος του ήρωα μέσα από ένα ελληνικό Fighting game για Android.

Η ελληνική προγραμματιστική εταιρεία Astra Games που στο παρελθόν έχει κυκλοφορήσει μεταξύ άλλων το Ο Καταπέλτης του Νώε και το ξεκαρδιστικό Fighting

game με πολιτικούς Ξύλο στη Βουλή, ανακοίνωσε ότι πρόκειται σύντομα να διαθέσει ένα νέο 2D Fighting game με τίτλο "Ηρακλής: Η Αληθινή Ιστορία". Θα πρόκειται για το μοναδικό παιχνίδι για Android με πρωταγωνιστή τον συγκεκριμένο ήρωα που θα επικεντρώνεται στον πραγματικό μύθο.

Η υπόθεση του παιχνιδιού είναι εμπνευσμένη από τον μύθο του Ηρακλή ο οποίος αναζητά εξιλέωση για την καταστροφή της Θήβας και της οικογένειάς του έπειτα από την τρέλα που του έστειλε η Ήρα και οδηγείται στην πραγματοποίηση των 12 άθλων.

Η κυκλοφορία του αναμένεται εντός των επόμενων ημερών για Android και θα διατίθεται σε δύο εκδόσεις, μία δωρεάν και μία επί πληρωμή. Μείνετε συντονισμένοι, καθώς θα γίνει ενημέρωση στο παρόν άρθρο μόλις το παιχνίδι γίνει διαθέσιμο.

Μέχρι τότε, μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν για Android συσκευές μέσω του Google Play Store το Ο Καταπέλτης του Νώε και το Ξύλο στη Βουλή, το οποίο θυμίζουμε ότι μέσα από την δική σας ψηφοφορία κέρδισε την δεύτερη θέση στην κατηγορία των ελληνικών games στον ετήσιο διαγωνισμό του GameWorld Game of the Year 2013.

Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!
Keywords
Τυχαία Θέματα