iPad Air, Πρώτο σε διάρκεια μπαταρίας σύμφωνα με έρευνα

Ένα από τα σημαντικότερα κριτήρια για την αγορά tablet αποτελεί αναμφισβήτητα η διάρκεια της μπαταρίας του. Με σκοπό λοιπόν την ανάδειξη του tablet με την μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας πραγματοποίηθηκε στην Αγγλία ένα συγκριτικό τεστ μεταξύ όλων των tablet της αγοράς.

Το αποτέλεσμα ανέδειξε νικητή το Apple

iPad Air, με διάρκεια 658 λεπτά χρήσης ίντερνετ και 777 λεπτά παρακολούθησης βίντεο.

Όσον αφορά μόνο την χρήση ίντερνετ,στην δεύτερη θέση βρέθηκε το Apple iPad mini (Retina), τελειώνοντας την μπαταρία του 44 λεπτά πριν τον μεγάλο του αδερφό. Τρίτο στην σειρά κατάταξης ήρθε το Apple iPad 2, με 24 λεπτά μικρότερη διάρκεια από το δεύτερο.

Πρώτο tablet στο στρατόπεδο του Android αναδείχτηκε το Galaxy Note 10.1 (έκδοση 2014), με διάρκεια μπαταίας 483 λεπτά, κατατάσσοντάς το στην πέμπτη θέση της συνολικής κατάταξης και με 2 λεπτά μεγαλύτερη διάρκεια από το Amazon Kindle Fire HDX 8.9.

Την δεύτερη θέση της λίστας για παρακολούθηση ταινιών πήρε το Amazon Kindle Fire HDX 8.9 ενώ την τρίτη το Nexus 7 (2013) με 669 λεπτά συνολική διάρκεια αναπαραγωγής βίντεο. Στην συνέχεια ακολούθησαν το Apple iPad 2 (660 λεπτά) και το Tesco Hudl (644 λεπτά).

Περισσότερες πληροφορίες στο γράφημα που ακολουθεί…

Keywords
Τυχαία Θέματα