Ακυρώνεται το Silent Hill HD Collection patch για Xbox 360

Πολλά τεχνικά θέματα και λάθος συγχρονισμός.

Η Konami είχε ανακοινώσει τον Απρίλιο ότι θα βγάλει patch για το Silent Hill HD Collection στο Xbox 360 και το PS3 λόγω των πολλών bugs.

Όπως αποδείχτηκε, αυτή ήταν η μισή αλήθεια μιας και το patch για το PS3

βγήκε τον περασμένο μήνα ενώ για το Xbox 360 μόλις ακυρώθηκε. Σύμφωνα με την Konami, το patch «ματαιώθηκε λόγω τεχνικών προβλημάτων και έλλειψη πόρων». Επίσης στην λίστα των λόγων προστέθηκε και το "λάθος timing".

Και στις δύο πλατφόρμες υπήρχαν αρκετά bugs που ήταν ενοχλητικά και δεν μπορούσαν να περάσουν απαρατήρητα μιας και επηρέαζαν το framerate, τον συγχρονισμό του ήχου, τα οπτικά εφέ και σε ένα σημείο του παιχνιδιού η Heather φαινόταν...μπλε. Αργότερα η εταιρία παραδέχτηκε ότι ήταν θέμα ελλειπούς κώδικα.

Το αποτέλεσμα ήταν χιλιάδες κάτοχοι του παιχνιδιού ανά τον κόσμο να δυσαρεστηθούν και να κριτικάρουν αυτά τα λάθη. Κριτική με τον τρόπο του άσκησε και ένα αρκετά σημαντικό άτομο, ο art director της Konami, Masahiro που χαρακτήρισε την μετατροπή ως «φτωχή» και δήλωσε χαρακτηριστικά «OMG!» μόλις είδε φωτογραφίες του παιχνιδιού και έμαθε ότι προέρχονταν από Silent Hill που ήταν στα ράφια προς πώληση.

Η Konami ανακοίνωσε ότι «Ζητάει συγγνώμη από όλους τους παίχτες που συνεχίζουν να έχουνε αυτά τα προβλήματα στην έκδοση του Xbox 360

Διαβάστε το review μας για το Silent Hill HD Collection.

]]>
Keywords
Τυχαία Θέματα