Uncharted 3: Patch 1.13

Ανανεωμένο και άκρως ανταγωνιστικό multiplayer.

Μια μεγάλη έκπληξη επεφύλασσε η Naughty Dog για τους φίλους του τρίτου μέρους της σειράς Uncharted, το patch 1.13. Είναι η μεγαλύτερη αναβάθμιση παιχνιδιού που έκανε ποτέ και είναι διαθέσιμο από σήμερα, 7 Αυγούστου.

{youtube}repl8DpRvZo|400|300{/youtube}

Η πιο σημαντική προσθήκη είναι το Tournament Mode, στο οποίο καλείστε να συγκεντρώσετε

πόντους για την ομάδα σας. Θα υπάρχουν τρία επίπεδα ανταμοιβών, που θα σας επιβραβεύουν με όπλα ή αντικείμενα ανάλογα με την απόδοσή σας σε κάθε match. Τα καλούδια αυτά, θα μπορείτε να τα χρησιμοποιείτε μέχρι την επόμενη περίοδο του τουρνουά.

Η συμμετοχή στους αγώνες, θα γίνεται μέσω εισιτηρίων και στην αρχή κάθε καινούριας περιόδου, θα έχετε πάντα 10 εισιτήρια για να συμμετέχετε. Φυσικά μπορείτε να προμηθευτείτε και άλλα, μέσω του PS Store, καταβάλλοντας το αντίστοιχο αντίτιμο. Επίσης, έχει προστεθεί και πίνακας βαθμολογιών, κάνοντας το Tournament Mode ακόμα πιο ανταγωνιστικό. Το βίντεο με την παρουσίαση του mode, είναι αρκετά κατατοπιστικό.

{youtube}ZuMDOiZnT_g|400|300{/youtube}

Στις 15 Αυγούστου θα κυκλοφορήσει και νέο DLC για το multiplayer του Uncharted 3 στο PS Store, περιλαμβάνοντας 137 αντικείμενα που μπορείτε να ξεκλειδώσετε ανεβάζοντας level, συμπληρώνοντας treasure sets ή με απευθείας αγορά από το PS Store. Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να δείτε κάποια από τα περιεχόμενα του DLC.

{youtube}xBBAs6NCVOU|400|300{/youtube}

To patch 1.13, έχει επίσης μια σειρά από βελτιώσεις στο gameplay και το balance του multiplayer.

Διαβάστε το review του GameWorld για το Uncharted 3 και δείτε το βίντεο-αφιέρωμα στη σειρά Uncharted.

]]>
Keywords
Τυχαία Θέματα