The Legend of Zelda: The Wind Waker HD

Ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας του HD remake για το Wii U. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 23/1/13] H Nintendo δουλεύει πάνω σε ένα ολοκαίνουργιο Zelda για το Wii U κι όπως αναφέρει ο πρόεδρος της εταιρίας, Satoru Iwata, "Ίσως να χρειαστούμε λίγο καιρό ακόμα". Μέχρι τότε

όμως η Nintendo θα χαροποιήσει τους fans της σειράς με το The Legend of Zelda: The Wind Waker HD, ένα remake της ομώνυμης έκδοσης του GameCube, σχεδιασμένο για το Wii U.

Στη σημερινή παρουσίαση Nintendo Direct, ο επικεφαλής της εταιρείας ανάπτυξης του παιχνιδιού, Eiji Aonuma, δίνει μερικές πληροφορίες για το νέο Wind Waker. Το Zelda: Wind Waker HD remake θα έχει βελτιωμένα γραφικά, θα υποστηρίζει το Miiverse όπως επίσης και τη δυνατότητα να παίζετε στο GamePad.

{youtube}xSF-yNvKmjI|400|300{/youtube}

Το μόνο που μένει είναι να περιμένουμε για περισσότερα στοιχεία, καθώς το The Legend of Zelda: The Wind Waker HD θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά για το Wii U, φέτος το φθινόπωρο.

[UPDATE: 8/8/13] Στη χθεσινή Nintendo Direct, η Nintendo ανακοίνωσε ότι το The Legend of Zelda: The Wind Waker HD θα κυκλοφορήσει στις 4 Οκτωβρίου.

{youtube}f223OzIngMc|400|300{/youtube}

Παρότι πρόκειται για HD remake, αναμένεται με ανυπομονησία από αρετούς φίλους της Nintendo και του Zelda. Δείτε παραπάνω το σχετικό βίντεο.

[UPDATE 2: 28/8/13] Σήμερα η Nintendo ανακοίνωσε ότι το The Legend of Zelda: The Wind Waker HD θα κυκλοφορήσει στο Wii U στις 4 Οκτωβρίου.

Παράλληλα, έδειξε gameplay του The Legend of Zelda: A Link Between Worlds για το 3DS, το οποίο ευελπιστούμε σύντομα να ανέβει στο YouTube. Βάση αυτού, γνωστοποίησε ότι θα μπορείτε να μεταφερθείτε από τον κανονικό κόσμο (overworld) στον σκοτεινό (underworld). Αυτό θα γίνεται με τη γνωστή δυνατότητα του Link που έχετε δει, βάση της οποίας μεταμορφώνεται σε...πίνακα και εισβάλει μέσα σε τοίχους.

Η ακριβής ημερομηνία κυκλοφορίας για το The Legend of Zelda: A Link Between Worlds στο 3DS δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί. Με τα τελευταία δεδομένα που είχαμε το περιμένουμε τον Noέμβριο.

Animal Crossing: Δύο δωράκια
Παράλληλα με αυτή την είδηση είχαμε δύο ακόμη ανακοινώσεις. Καταρχήν ένα δωρεάν Animal Crossing Plaza app, το οποίο θα μπορείτε να κατεβάσετε όσοι έχετε Wii U. Πρόκειται για μία πλατεία με νέο background στα πρότυπα του Animal Crossing. Το download είναι διαθέσιμο από σήμερα.

Κατά δεύτερον, όσοι έχετε αγοράσει το Animal Crossing: New Leaf στο 3DS, μπορείτε από τώρα και για ένα μήνα, να το κάνετε δώρο σε φίλο σας ο οποίος θα αγοράσει ένα νέο 3DS (δηλαδή από σήμερα και για 30 ημέρες).

Τέλος, όσοι αποκτήσετε το Rayman Legends για το Wii U, θα λάβετε δώρο μια εμφάνιση Mario για τον Rayman και μία εμφάνιση Luigi για τον Globox.

Keywords
Τυχαία Θέματα