Yoshi's New Island

Έρχεται τον Μάρτιο για 3DS. Δείτε το νέο τρέιλερ. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 23/1/14]Το Yoshi's New Island θα κυκλοφορήσει για τις φορητές κονσόλες 3DS και 2DS στις 14 Μαρτίου, όπως ανακοίνωσε η Nintendo UK.

Ο εν λόγω τίτλος είναι η τελευταία προσθήκη στη σειρά Yoshi's Island και αποτελεί sequel

των παιχνιδιών Super Mario World 2: Yoshi's Island του 1995 και Yoshi's Island DS του 2006. Πίσω από την δημιουργία του κρύβεται ο Takashi Tezuka, ο σχεδιαστής του πρώτου τίτλου για το Super NES.

Στο Yoshi's New Island, ο Yoshi και ο ...λιλιπούτειος Baby Mario επιστρέφουν με νέα eggs και abilities. Θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τεράστια αυγά με την ονομασία Mega-Eggs για να καταστρέφετε τουβλάκια και σωλήνες, έτσι ώστε να αποκαλύπτονται νομίσματα και διάφορα μυστικά.

[UPDATE 27/1/14] Το τελευταίο βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα η Nintendo, μέσω του επίσημου καναλιού της στο YouTube, για το επερχόμενο Yoshi's New Island, μας δίνει τις πρώτες εικόνες σχετικά με το gameplay αλλά και το περιβάλλον του παιχνιδιού.

{youtube}_ZqPAhP-I7g|500|300{/youtube}

Το Yoshi's New Island αποτελεί τη συνέχεια του θρυλικού Super Mario World 2: Yoshi’s Island που έκανε το ντεμπούτο του στη κονσόλα Super NES, το 1995. Στο παραπάνω τρέιλερ μπορείτε να δείτε μερικά από τα οχήματα, στα οποία μπορεί να μεταμορφωθεί ο Yoshi, καθώς και τις επιθέσεις που εξαπολύει με τα τεράστια καταστροφικά αυγά του!

Το Yoshi's New Island αναμένεται στις 14 Μαρτίου για 3DS.

Keywords
Τυχαία Θέματα