Xbox One: Πιο δυνατή κάρτα γραφικών

Η Microsoft ενισχύει την κάρτα γραφικών του Xbox One την τελευταία στιγμή!Σύμφωνα με δηλώσεις των Larry Hryb (Major Nelson), διευθυντή προγραμματισμού του Xbox Live και του Marc Whitten, διευθυντή παραγωγής του τμήματος Xbox στο site Gamespot, το Xbox

Οne θα διαθέτει αναβαθμισμένη GPU (κάρτα γραφικών) σε σχέση με την αντίστοιχη που είχε στην Ε3.

Αναλυτικότερα το Xbox One θα διαθέτει μία κάρτα γραφικών της εταιρείας AMD η οποία θα τρέχει στα 853 MHz, δηλαδή 53 MHz περισσότερα από τα 800 που έτρεχε η αντίστοιχη GPU κατά την έκθεση της Ε3. Μπορεί αυτή η διαφορά να φαίνεται μικρή για τους περισσότερους αλλά για όσους γνωρίζουν είναι αρκετή για να φανούν αρκετές βελτιώσεις στο τελικό αποτέλεσμα. Επίσης τόνισαν ότι είναι ειδικά διαμορφωμένη πάνω στο hardware του Xbox One, στοιχείο που ήταν αρκετά δύσκολο να επιτευχθεί και στο οποίο σημαντικό ρόλο έπαιξαν και οι συνεργάτες της Microsoft. Επιπλέον η ομάδα σχεδιασμού έχει ανακατασκευάσει τα drivers των γραφικών για τη βελτιστοποίηση της απόδοσης.

Τέλος, η Microsoft γνωστοποίησε ότι αυτή τη στιγμή εκτελείται μία εσωτερική διαδικασία δοκιμών για το hardware του Xbox One όπως και μία αντίστοιχη για το λειτουργικό σύστημα το οποίο διαμορφώνεται με νέες παραμέτρους σε καθημερινή βάση με στόχο το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Το Xbox One πρόκειται να κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο στην τιμή των 500 ευρώ. Δείτε τα σχετικά άρθρα για τα reputation system και smart match system του Xbox One από το GameWorld.

Keywords
Τυχαία Θέματα