World Series of Poker: Full House Pro

Νέο free-to-play game για το Xbox 360.

Η Microsoft διατίθεται να επενδύσει περισσότερα στα free-to-play games καθώς ανακοίνωσε το sequel του Full House Poker

ονόματι World Series of Poker: Full House Pro για την κονσόλα Xbox 360 και όλες τις Windows 8 πλατφόρμες.

Μία στοίβα από μάρκες θα είναι διαθέσιμη σε καθημερινή βάση για τους παίκτες. Δεν υπάρχουν πληροφορίες που να εξηγούν με ποιόν τρόπο θα μπορείτε να αγοράσετε επιπλέον μάρκες ή πόσο θα κοστίζουν. Εντούτοις η Microsoft αναφέρει ότι θα έχετε την δυνατότητα εξατομίκευσης της όλης εμπειρίας με "φανταχτερά αξεσουάρ για το avatar, καταπληκτικά κόλπα με τις μάρκες και πραγματικά καζίνο".

Η Microsoft υπόσχεται μία συνεχή ροή από updates και νέο υλικό για να σας ενθαρρύνει να συνεχίσετε την ενασχόλησή σας με το game, όπως και cross-play μεταξύ του Xbox 360 και την πλατφόρμα των Window 8 (λογικά σε smartphones, tablets και PC).

{youtube}j8cAmG7hteo|400|300{/youtube}

Το World Series of Poker: Full House Pro είναι το δεύτερο free-to-play πείραμα της Microsoft ακολουθώντας το MMO Happy Wars το οποίο δεν κοστίζει τίποτα για όσους από εσάς διαθέτετε Xbox Live Gold συνδρομή. Σε αυτό μπορείτε να αναβαθμίσετε το equipment και τις ενδυμασίες του χαρακτήρα σας είτε χρησιμοποιώντας Happy Stars που κερδίζετε από τις μάχες ή αποκτώντας Happy Tickets για το in-game κατάστημα.

Το αρχικό Full House Poker στο Xbox Live Arcade κοστίζει 800 Microsoft Points, ενώ ένα πακέτο DLC και ένα SmartGlass app διατίθενται δωρεάν. Το World Series of Poker: Full House Pro αναμένεται να κυκλοφορήσει την Άνοιξη του 2013.

Keywords
Τυχαία Θέματα