PS Pita και PS Dita

Δύο νέες εκδόσεις του PS Vita από την Sony! [UPDATE]

Ύστερα από την παραδοχή του Kaz Hirai για τις χαμηλές πωλήσεις του PlayStation Vita, η Sony αποφάσισε να πάρει δραστικά μέτρα.

Για να εξάψει το ενδιαφέρον του κοινού θα δημιουργήσει δύο ειδικές εκδόσεις της φορητής της κονσόλας, το PS Pita και το PS Dita,

οι οποίες πέρα από τις γνωστές δυνατότητες του PS Vita, θα παρέχουν κι ορισμένα extras.

PS Pita
Εμπνευσμένο από το γνωστό ελληνικό φαγητό, το PS Pita θα είναι το ιδανικό φορητό gadget για κάθε λάτρη του φαγητού. Πάνω στην οθόνη αφής του θα μπορείτε να ψήσετε οποιοδήποτε έδεσμα, πράγμα πολύ βολικό αν έχετε μαζί σας σουβλάκι, τοστ και γενικά οτιδήποτε ξέμεινε από το χθεσινό τραπέζι και το πήρατε μαζί σας σε σχολή/δουλειά/εργασία (καθότι πλέον φράγκα για delivery δεν παίζουν).

PS Dita
Σε συνεργασία με την αμερικανίδα Dita Von Teese, το PS Dita θα είναι το ιδανικό promotion εν όψει του Dance album του διάσημου μοντέλου/ηθοποιού που αναμένεται φέτος. Το PS Dita θα σας δίνει πρόσβαση σε αποκλειστικά tutorial videos της Dita Von Teese για το πως θα περπατάτε ως μοντέλο, πως θα ποζάρετε στο φακό, αλλά και πως θα χορεύετε. Με αυτό τον τρόπο, η Sony σκοπεύει να επεκταθεί σημαντικά τόσο στο γυναικείο κοινό, όσο κυρίως στην αγορά της Αμερικής.

Το GameWorld έχει αποκλειστικές φωτογραφίες από τα PS Pita και PS Dita. Τιμές και ημερομηνίες κυκλοφορίας δεν έχουν ακόμη ανακοινωθεί.

[UPDATE]

PSY
Μόλις ενημερωθήκαμε στο Facebook από τον χρήστη Manolis Rmcf ότι η Sony ετοιμάζει και το PSY, την ειδική έκδοση του PS Vita για τους fans του διάσημου κορεάτη rapper. Το PSY θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά μέσω online παραγγελίας η οποία θα γίνεται με την αγορά του επόμενου άλμπουμ του τραγουδιστή PSY. Με την αγορά σας θα λαμβάνετε ένα αποκλειστικό voucher code για να μπορέσετε να το αποκτήσετε, με την ίδια τιμή που κοστίζει σήμερα το PS Vita. Το PSY θα περιέχει όλα τα τραγούδια του ομώνυμου τραγουδιστή σε δωρεάν download και video tutorials για το πως θα μάθετε να χορεύετε τα διάσημα τραγούδια του. Δηλαδή...το Gangnam Style (οκ, τα υπόλοιπα δεν είναι και τόσο διάσημα).

Αν γνωρίζετε κι εσείς περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα επόμενα μοντέλα PS Vita της Sony, τότε περιμένουμε να μας τις στείλετε. Δημιουργήστε τις φωτογραφίες σας κι ανεβάστε τις στο κάτω μέρος του άρθρου ή στη σελίδα του GameWorld στο Facebook.

Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!
Keywords
Τυχαία Θέματα