WildStar: Curse και AddOns

Προσαρμόστε το User Interface ανάλογα με τις απαιτήσεις σας.

H NCsoft, η publisher του Wildstar προέβη σε συνεργασία με το Curse site, μέσα από το οποίο μπορείτε να κατεβάσετε εκατοντάδες AddOns για το πρόσφατο MMORPG. Τα τελευταία έχουν αναπτυχθεί από την community του Wildstar.

Τα

AddOns για το Wildstar αποτελούν ουσιαστικά mods που σας επιτρέπουν να προσαρμόσετε το User Interface ανάλογα με τις προτιμήσεις και τις απαιτήσεις σας. Η όλη διαδικασία είναι αρκετά απλή από την στιγμή που θα εγκαταστήσετε τον Curse client. Θα πρέπει πάντως να σημειωθεί ότι απαιτείται premium συνδρομή, η οποία κοστίζει 2.45 δολάρια (περίπου 1.90 ευρώ) τον μήνα. Για να εγκαταστήσετε τον client θα πρέπει να επισκεφθείτε το site της Curse κάνοντας κλικ εδώ.

https://www.youtube.com/watch?v=lMRhSxKceko

Αξίζει να σημειωθεί ότι υπάρχουν συνολικά περισσότερα από 400 διαφορετικά AddOns, μάλιστα το Bijiplates έχει ξεπεράσει τις 900.000 downloads. Για να πάρετε μια ιδέα σχετικά με το πώς λειτουργούν τα AddOns θα αναφερθούμε εκτενέστερα σε μερικά εξ΄αυτών. Για παράδειγμα με το Junkits μπορείτε να πουλήσετε όλα τα junk αντικείμενα σας αυτόματα με το που επισκεφθείτε έναν merchant και παράλληλα να κάνετε αυτόματα repair τον εξοπλισμό σας. Επίσης με το Easyplant υπάρχει η δυνατότητα να φυτέψετε στα garden plots χωρίς να χρειαστεί να ψάξετε το inventory σας για να βρείτε τα σχετικά seeds.

Διαβάστε το review του WildStar από την Χριστιάνα Θάνου και ανταλλάξτε απόψεις στο σχετικό topic του forum μας.

Keywords
Τυχαία Θέματα