Samsung, HTC και Sony για τη μεγαλύτερη οθόνη του iPhone 6

Η Apple έκανε το μεγάλο βήμα και έφερε την μεγάλη οθόνη ανακοινώνοντας την Τρίτη τα iPhone 6 και iPhone 6 Plus. Όμως αυτό δεν θα μπορούσε να μείνει ασχολίαστο από τους ανταγωνιστές της που έχουν ήδη μεγαλώσει τις οθόνες των ναυαρχίδων τους. Samsung, HTC και Sony έκαναν

τα δικά τους σχόλια από τους λογαριασμούς τους στο Twitter.

H Samsung Mobile Philippines ανέβασε στο λογαριασμό της στο Twitter ένα quote από τον Steve Jobs να λέει το 2010 «No one is ever going to buy a big phone» και η Samsung προσθέτει «Guess who surprised themselves and changed their minds».

Η HTC από την άλλη είναι πιο ευγενική με την Apple και την «καλωσορίζει» στο club των μεγάλων οθονών. Tη «συγχαίρει» για την μεγαλύτερη οθόνη, την καλύτερη επίδοση και το κομψό design δείχνοντας στην φωτογραφία το HTC One M8 εννοώντας ότι το σχέδιο του νέου iPhone θυμίζει τη δική της ναυαρχίδα.
Ωστόσο να πούμε ότι οι δυο εταιρείες έχουν υπογράψει διεθνή συμφωνία το 2012 η οποία λέει ότι μέχρι το 2022 μένουν μακριά από δικαστήρια.

Και η Sony όμως δεν θα μπορούσε να το αφήσει ασχολίαστο. Αμέσως μετά την παρουσίαση των δυο νέων iPhone 6 κατά την οποία ο Tim Cook ανέφερε «bigger than bigger» ανέβασε στο Twitter μια εικόνα η οποία λέει «better than bigger». Το tweet συνοδεύεται από ένα link το οποίο προτρέπει τους χρήστες να αλλάξουν και να πάνε σε Xperia.

Keywords
Τυχαία Θέματα