Wii U: Pre-Downloading των games

Κατεβάστε games πριν την κυκλοφορία τους, κάνοντάς τα pre-order.

Το Wii U πλέον θα σας επιτρέπει να κάνετε pre-download τα games που έχετε κάνει pre-order ώστε να αναμένετε λιγότερο όταν αυτά διατεθούν και επισήμως.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Nintendo, Satoru Itawa, με πρόσφατες δηλώσεις του, ανακοίνωσε την ενδιαφέρουσα και πολύ χρήσιμη αυτή λειτουργία, που έχουμε δει στους ανταγωνιστές του Wii U. Ο τρόπος με τον οποίο θα λειτουργεί είναι απλός. Αγοράζοντας το video game στην pre-order μορφή του, θα έχετε την δυνατότητα να κατεβάσετε ένα μεγάλο μέρος του από πριν. Έτσι, την ημέρα κυκλοφορίας του θα χρειαστεί να κατεβάσετε λιγότερα αρχεία από αυτά που θα απαιτούνταν κανονικά, γεγονός που συντελεί σε μικρότερο χρόνο αναμονής από μεριάς σας.

https://www.youtube.com/watch?v=smcQEfjDkOc


Η υπηρεσία αυτή θα εγκαινιαστεί με το πολυαναμενόμενο Super Smash Bros. για το Wii U. Εκτός των παραπάνω, η υπηρεσία θα σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε τυχόν κωδικούς σας για games μέσω του e-shop απευθείας, έτσι ώστε να μην χρειαστείτε να τους κρατάτε μέχρι να κυκλοφορήσουν. Τέλος, κάτι αντίστοιχο αναμένεται και για το 3DS, στο επόμενο έτος.

Ενημερωθείτε περαιτέρω για τα νέα του Wii U στο αντίστοιχο forum topic, και μην ξεχάσετε να περάσετε από το Nintendo Event 2014 στο The Mall Athens, με χορηγό επικοινωνίας το GameWorld.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα