Watch Dogs: Ημερομηνία κυκλοφορίας

Ενδέχεται να διατεθεί και στις next-gen κονσόλες.

To νέο open-world sci-fi Action-Adventure της Ubisoft αναμένεται να κυκλοφορήσει τα προσεχή Χριστούγεννα "για όλες τις οικιακές κονσόλες" όπως αποκαλύφθηκε από ένα διαφημιστικό έντυπο (flyer) της Ubisoft που διέρρευσε πρόσφατα. To έντυπο αυτό έφτασε στα χέρια του Kotaku και όπως γράφει στο πίσω μέρος του η

γαλλική εταιρεία μας υπόσχεται μια "πραγματική next-gen περιπέτεια". Τι μπορεί να σημαίνει όμως αυτή η δήλωση; Υπάρχει μήπως πιθανότητα να δούμε το Watch Dogs στο PS4 και στον διάδοχο του Xbox 360; Η αλήθεια είναι ότι το Watch Dogs έκλεψε τις εντυπώσεις στην περασμένη E3 και τα πρώτα δείγματα από τον τεχνικό τομέα του αφήνουν κάποιες υπόνοιες ότι μπορεί να αναπτύσσεται και για τις next-gen κονσόλες.

{youtube}FcMRkyoHKeA|400|300{/youtube}

Μέχρι στιγμής το επερχόμενο Action/Adventure της Ubisoft είναι γνωστό ότι θα κυκλοφορήσει για PC, PS3 και Xbox 360. Μήπως όμως η φράση "για όλες τις οικιακές κονσόλες" υποδηλώνει ότι ενδέχεται να το δούμε και στο Wii U; H Ubisoft μέχρι στιγμής πάντως δεν έχει εκδώσει σχετική επίσημη ανακοίνωση. Η γαλλική εταιρεία έχει πάντως έμπρακτα αποδείξει την στήριξή της προς την κονσόλα της Nintendo, παρά το γεγονός ότι αποφάσισε πρόσφατα να αναβάλλει την κυκλοφορία του Rayman Legends για τον επόμενο Σεπτέμβριο και μάλιστα να το διαθέσει παράλληλα σε αμφότερα τα PS3 και Xbox 360. Το μόνο σίγουρο είναι ότι το Watch Dogs αποτελεί μια από τις πολυαναμενόμενες κυκλοφορίες του 2013 και ότι αυτό το flyer έρχεται να ρίξει...λάδι στην φωτιά και να εκτοξεύσει την αγωνία μας μέχρι την επίσημη κυκλοφορία του.

Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!
Keywords
Τυχαία Θέματα