Users 6

Η πρώτη φετινή εκπομπή...με VDSL. Δώρα αξεσουάρ GTA 5 και PC games.

Σήμερα Παρασκευή 21 Μαρτίου στις 20:00 επιστρέφουμε με νέα εκπομπή Users όπου θα συζητήσουμε και θα σχολιάσουμε παρέα όλη την επικαιρότητα.

Πρόκειται για την πρώτη εκπομπή Users στο YouTube για το 2014,

καθότι την τελευταία φορά τα είχαμε πει τα Χριστούγεννα. Μάνος, Παντελής και Χριστιάνα θα βρίσκονται κοντά σας. Την εκπομπή μπορείτε να την παρακολουθήσετε live από το κανάλι του GameWorld στο YouTube. Παράλληλα είναι η πρώτη φορά που θα δοκιμάσουμε την VDSL, κάτι που ελπίζουμε να μας επιτρέψει να σας παρουσιάζουμε ακόμα και τρέιλερ την στιγμή που θα μιλάμε, χωρίς να διακόπτεται η ροή.

Το τελευταίο διάστημα λόγω της πλούσιας ειδησεογραφίας που περιελάμβανε τόσο ειδήσεις και previews όσο κυρίως reviews σημαντικών games, δεν καταφέραμε να είμαστε κοντά σας. Τώρα όμως θα αναπληρώσουμε. Ευχαριστούμε για τα emails που μας στέλνετε ζητώντας επάνοδο τόσο στο [email protected] όσο και στο Facebook. Η επικαιρότητα αυτή τη φορά τρέχει και έχοντας καλύψει το μεγαλύτερο μέρος της απόψε είναι η κατάλληλη ευκαιρία να συνεχίσουμε την live επικοινωνία μας.

Τα games για τα οποία θα μιλήσουμε:
Castlevania: Lords of Shadow 2
Dark Souls 2
Dead Nation: Apocalypse Edition
inFAMOUS: Second Son
Metal Gear Solid V: Ground Zeroes
Thief
Titanfall

Δώρα
Στο τέλος της εκπομπής θα μοιράσουμε t-shirts, αφίσες και μπρελόκ GTA 5, καθώς και διάφορα ακόμη PC games. Ενδέχεται επίσης να παίξουμε κάποιο game live, αν και αυτό είναι κάτι που θα αποφασίσουμε τελευταία στιγμή.

Την εκπομπή μπορείτε να την παρακολουθήσετε live από το παρακάτω link:

{youtube}3FzR8Rp7V6Q|500|300{/youtube}

Σας περιμένουμε όλους!

Keywords
Τυχαία Θέματα