User reviews

Ήρθε η στιγμή να γράψετε τα δικά σας reviews!

Το GameWorld με χαρά σας ανακοινώνει και επίσημα ότι από σήμερα είναι διαθέσιμα τα User Reviews στον τομέα των Game Profiles!

Μπείτε σε ένα οποιοδήποτε προφίλ παιχνιδιού που βρίσκεται στην κατηγορία Gameworld.gr/Games. Μόλις το ανοίξετε, στα δεξιά του θα βρείτε το "User Reviews". Εκεί μπορείτε να γράψετε το review σας για το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Στο παραπάνω link θα βρείτε τα τελευταία reviews που έχουν γραφτεί, ενώ αν θέλετε να γράψετε review για ένα παλιότερο video game τότε απλά γράψτε το όνομά του στην αναζήτηση.

Τα οφέλη των user reviews
Κύριο και σημαντικότερο όφελος από τα user reviews είναι ότι διατυπώνετε την δική σας άποψη, συνεπώς υπάρχει πολυφωνία άρα κάθε αναγνώστης του GameWorld έχει καλύτερη άποψη από το αν αξίζει να αγοράσει κάποιο video game ή όχι. Το user score σε ένα review που προκύπτει απ' την βαθμολογία σας έχει μεγάλη σημασία, αλλά είναι εξίσου σημαντικό και το user review. Κάθε game profile έχει πλέον και μέσο όρο για τα user reviews. Επομένως τώρα θα συναντάτε στο εξής τρεις βαθμολογίες: Α)Το review συντάκτη, Β)Το γνωστό user score, Γ)Τον μέσο όρο από τα user reviews.

Κάθε user review θα δίνει στο προφίλ σας +50 πόντους xp. Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες για τα User Levels.

Το user review θα πρέπει να έχει minimum 10 γραμμές κείμενο (2 παραγράφους). Απαγορεύεται κάθε προσπάθεια spam με στόχο την άνοδο του xp στο προφίλ του αναγνώστη. Μέγιστο όριο κειμένου δεν υπάρχει. Μας αρέσουν τα
"σεντόνια" άλλωστε.

Στα Δώρα για τους Users του μήνα μπαίνει από σήμερα και το καλύτερο user review. Η ψηφοφορία θα διεξάγεται στο Forum Versus μεταξύ σας και θα ξεκινάει στις 25 κάθε μήνα. Ο νικητής θα αποκτά ανάλογο δώρο, όπως και οι υπόλοιποι Users του μήνα.

Τα User Reviews θα εμφανίζονται στο GameWorld.gr/Games, στο πάνω μέρος της σελίδας, μαζί με τα τελευταία reviews συντακτών. Πλέον ο λόγος σας έχει την θέση του στο site, όπως άλλωστε και στα Blogs.

Για περισσότερες πληροφορίες/απορίες σχετικά με τα User Reviews αλλά και για να διαφημίσετε με link το user review που θα γράψετε μπείτε σε αυτό το forum topic. Για πληροφορίες/απορίες, αλλά και για να διαφημίσετε τα νέα Blog posts που ανεβάζετε μπείτε σε αυτό το forum topic.

Site upgrade
Με το νέο upgrade του site, το οποίο βρίσκεται σε εξέλιξη, έχουμε ολοκληρώσει το Forum στο 100%, τα Game Profiles στο 90% (θα υπάρξει αναλυτική ανακοίνωση τις επόμενες ημέρες) και το Design στο 45% που είναι και το τελικό στάδιο του upgrade. Θα υπάρξουν αλλαγές στα μενού, το Layout των ειδήσεων και τις επικεφαλίδες των boxes, ενώ θα προστεθεί και ένα box με τίτλο "Top Games" (κάτω από τον Video Player) όπου θα μπορείτε να δείτε τα game profiles των τελευταίων τριών μηνών με την μεγαλύτερη επισκεψιμότητα.

Δείτε το στάδιο ολοκλήρωσης του GameWorld upgrade:

Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις GameWorld