Twitch.tv: Host mode

Το νέο χαρακτηριστικό του Twitch που θέλει να φέρει τους χρήστες πιο κοντά.

Νέο χαρακτηριστικό του Twitch επιτρέπει σε streamers να διαφημίζουν άλλα κανάλια όταν αυτοί βρίσκονται offline, φέρνοντας το Twitch πιο κοντά στο μοτίβο της τηλεόρασης.

Το Host Mode θα επιτρέπει σε κάθε ιδιοκτήτη καναλιού να «φιλοξενεί» οποιοδήποτε άλλο κανάλι, με τον ίδιο τρόπο που κάποιος θα ενσωμάτωνε ένα βίντεο στο site

του. Τώρα οποιοσδήποτε σταματάει να κάνει stream, θα μπορεί να εμφανίζει το stream κάποιου άλλου. Με αυτό τον τρόπο εξασφαλίζει ότι το κανάλι δε έχει απλά ένα μαύρο πλαίσιο, ενώ παράλληλα το chatroom του ιδιοκτήτη παραμένει ενεργό.

Το Host Mode θα αρχίσει να λειτουργεί στο Twitch από σήμερα.

Στόχος του Twitch, είναι να κάνει συμφέρουσα τη χρήση του Host Mode και από τις δύο πλευρές.

Τα κανάλια που φιλοξενούν τα streams, μπορούν τώρα να συνεχίσουν να αλληλεπιδρούν με το κοινό τους ενώ παράλληλα βοηθούν κανάλια φίλων τους προωθώντας τα. Επιπλέον, όλες οι προβολές από το κανάλι που φιλοξενεί πάνε στο κανάλι του φιλοξενούμενου, ενώ σημαντικό επίσης είναι πως οι θεατές έχουν τη δυνατότητα να κάνουν subscribe στο κανάλι του φιλοξενούμενου κατευθείαν από το κανάλι που τους φιλοξενεί!
Χάρη στα παραπάνω ένα κανάλι θα μπορούσε να γίνει γνωστό, ως ένας φοβερός προορισμός για πολλαπλά επιμελημένα streams.

"Μας ενδιαφέρει άμεσα η κοινωνική σύνδεση μεταξύ χρηστών, καθώς το Twitch, ουσιαστικά, είναι ένας προορισμός ζωντανών εκπομπών", δήλωσε ο Yoh Suzuki, senior product engineer, σε δελτίο τύπου. "Θέλουμε να βοηθήσουμε νέες εκπομπές να γίνουν πιο γνωστές και να δώσουμε στους χρήστες νέους και καλύτερους τρόπους να επικοινωνούν μεταξύ τους. To Host Mode είναι ένα τεράστιο βήμα προς αυτό το στόχο, ειδικά όταν συνδυαστεί με άλλα χαρακτηριστικά κοινωνικοποίησης."

Ακολουθήστε το κανάλι του GameWorld στο Twitch και μπείτε στο Twitch topic του forum.

Keywords
Τυχαία Θέματα