Uncharted 4: Multiplayer και σύντροφοι

Το multiplayer mode και ο Sam.

Επιβεβαιώθηκε πως το Uncharted 4: A Thief’s End θα έχει Multiplayer mode.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστά τα modes που θα δούμε στο Multiplayer, ούτε περισσότερες πληροφορίες για αυτό. Μάθαμε όμως αρκετά για το σενάριο. Τα γεγονότα του Uncharted 4 λαμβάνουν χώρα τρία χρόνια μετά το τέλος του Uncharted 3.

H ιστορία ξεκινάει με τον πρωταγωνιστή, Nathan Drake και την Elena

να ζουν χαρούμενοι την ζωή τους. Τότε κάνει την εμφάνισή του ο χαμένος αδερφός του Nathan, Sam. Έχοντας και οι δύο το μικρόβιο της εξερεύνησης και με τον Nathan να νιώθει υποχρεωμένος ως προς τον αδερφό του, ξεκινούν το ταξίδι προς την Libertalia. Πρόκειται για μια αποικία πειρατών στην Μαδαγασκάρη.

Η Libertalia όμως δεν θα είναι το μοναδικό μέρος στο οποίο θα έχετε την ευκαιρία να παίξετε. Αργότερα στην ιστορία, θα δείτε χιονισμένες πλαγιές και θα συναντήσετε διαφορετικούς ανθρώπους. Κύριοι αντίπαλοί σας οι Rafe και Nadine. Οι δύο εχθροί σας έχουν διαφορετική ιδεολογία από τον Nathan και κάνουν ότι μπορούν για να βρουν τους θησαυρούς πριν από εσάς.

Από ότι μάθαμε όμως, οι Rafe και Nadine δεν θα είναι οι μόνοι εχθροί σας. Ο κατά πέντε χρόνια μεγαλύτερος αδερφός σας, Sam, θα αρχίσει να σας βλέπει με ζήλια. Ο λόγος; Φυσικά ζηλεύει που ο Nathan είναι καλύτερος σε όλα. Πέρα από τον χαρακτήρα του Sam, η Α.Ι του ως follower έχει βελτιωθεί αρκετά, σε σημείο να παρομοιάζεται με αυτό της Ellie από το The Last of Us.

Το Uncharted 4: A Thief's End θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2015 αποκλειστικά για το PS4. Συζητήστε εκτενέστερα για το Uncharted 4 στο αντίστοιχο topic στο forum του GameWorld.

Keywords
Τυχαία Θέματα