Xbox One: VR συσκευή και νέα avatars

Μετά το Oculus Rift και το Project Mopheus, η Microsoft μπαίνει στο κόλπο.

Ο director του Kinect, Kudo Tsunoda, θα αποκαλύψει το νεο project που ετοιμάζει φέτος για την Microsoft.

Με βάση την εμπειρία του, είναι πολύ σημαντική η πιθανότητα της Micorsoft να μπει στον αγώνα των Virtual

Reality συσκευών μαζί με την Sony που σχεδιάζει το Project Morpheus. Το Gamespot σημείωσε πως η Microsoft μάλλον θα σχεδιάσει μια συσκευή που θα φοριέται σαν το Google Glass.

Όποιο και αν είναι το επερχόμενο project του Tsunoda σίγουρα θα το δούμε στην E3 2015 τον Ιούνιο, αλλά το project των next-gen avatar μάλλον θα αργήσουμε να το δούμε καθώς είναι ακόμη σε αρχικά στάδια.

Τα νέα avatars του Xbox Live
Σύμφωνα με μερικές αγγελίες που εντόπισε το site Dualshockers, η Microsoft θέλει να επανασχεδιάσει τα avatars για να μπορέσει να εκμεταλλευθεί την επιπλέον υπολογιστική ισχύ του έβδομου πυρήνα του Xbox One, που ξεκλειδώνει λόγω περιθωριοποίησης του Kinect, όπως επίσης και το ενοποιημένο gaming περιβάλλον της Microsoft που θα κάνει ντεμπούτο με τα Windows 10.

Οι προσθήκες αναφέρεται οτι θα έχουν μεγαλύτερη πιστότητα κι ότι θα δείχνουν την υπολογιστή ισχύ του Xbox One σε όλους τους τομείς. Θα παρέχονται μάλιστα μέσα σε μια ευρεία γκάμα συσκευών και θα έχουν τόσο άψογη εμφάνιση όσο και υψηλή απόδοση. Αναμένεται δηλαδή τα avatars να έχουν cross-platform χρήση.

Διαβάστε επίσης σχετικά με την παρουσίαση του GameWorld για το Oculus Rift. Για εκτενή συζήτηση σχετικά με το Xbox One επισκεφθείτε το Xbox forum.

Keywords
Τυχαία Θέματα