OSVR: VR Headset από την Razer

Κάντο όπως το Oculus Rift!

Μετά το Forge TV, για το οποίο γνωρίζαμε εδώ και καιρό την ύπαρξή του, η Razer ανακοίνωσε το OSVR ή πιο αναλυτικά ένα Open-Source VR headset με head tracking κόστους 200 δολαρίων, που θα υποστηρίζει ανάλυση 1080x1920.

Το dev kit της Razer θα μπορεί να συνδεθεί με όλες

τις VR συσκευές, συμπεριλαμβανομένου και του Oculus Development Kit 2, επομένως θα υποστηρίζονται αντίστοιχα και τα games που είναι ήδη συμβατά με το Oculus Rift. Το OSVR θα κυκλοφορήσει τον φετινό Ιούνιο και θα έχει δύο οθονίτσες 5,5 ιντσών απ' τις οποίες θα βλέπετε, 100 μοίρες οπτικό πεδίο και εσωτερικούς σένσορες για το head tracking (επιταχυνσιόμετρο, γυροσκόπιο και πυξίδα).

Οι προδιαγραφές του είναι με απλά λόγια παρόμοιες με αυτές του Oculus Rift αν και με βάση τις τελευταίες πληροφορίες το Oculus Rift υπάρχει περίπτωση να βγει στην αγορά και με οθόνες 7 ιντσών. Στόχος της Razer είναι το OSVR να είναι συμβατό με διάφορα λειτουργικά όπως Windows, Android και Linux. Θα υποστηρίζει Unity και Unreal Engine 4, καθώς και συσκευές από τις εταιρείες Razer, Bosch, Sixense και LeapMotion.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το επίσημο site του OSVR.

Διαβάστε επίσης σε αυτό το link σχετικά με το Forge TV, την κονσόλα της Razer για την οποία ανακοινώθηκαν οι τελικές λεπτομέρειες πριν από λίγο.

Συζητήστε μαζί μας για τα προϊόντα Razer σε αυτό το forum topic.

Keywords
Τυχαία Θέματα