Tokyo Game Show 2012: Τι θα δούμε

Μια σύντομη ματιά στο πρόγραμμα του φετινού Tokyo Game Show.

Το Tokyo Game Show είναι η μεγαλύτερη ιαπωνική έκθεση στην βιομηχανία των video games. O θεσμός ξεκίνησε το 1996 και έκτοτε κάθε χρόνο δεκάδες χιλιάδες επισκεπτών συγκεντρώνονται στο εκθεσιακό κέντρο Makuhari

Messe στο Tokyo για να παρακολουθήσουν από κοντά τα αγαπημένα τους παιχνίδια. Το Tokyo Game Show συγκεντρώνει κάθε χρόνο περίπου 200.000 επισκέπτες και αρκετοί developers επιλεγούν να μας παρουσιάσουν τις δουλειές τους στην συγκεκριμένη έκθεση.

Από τις τρεις “μεγάλες” εταιρίες του χώρου, Microsoft, Nintendo και Sony, μόνο η τελευταία (όπως και στην φετινή Gamescom) θα δώσει την καθιερωμένη της press conference. H απουσία της Microsoft είναι απόλυτα δικαιολογημένη, αφού το Xbox 360 διεκδικεί πολύ μικρό μερίδιο αγοράς στην χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου. Στον αντίποδα, η Nintendo στην Direct conference της πριν από μερικές μέρες μας παρουσίασε όλες τις λεπτομέρειες σχετικά με το Wii U, καθώς και τους τίτλους που αναμένεται να το συνοδεύσουν. Εντούτοις, η αποχή της Nintendo από το φετινή Tokyo Game Show προκαλεί ηχηρή εντύπωση.

Το Tokyo Game Show θα διεξαχθεί από τις 20 έως και τις 23 Σεπτεμβρίου. Ο χώρος της εκδήλωσης τις πρώτες δυο μέρες θα είναι ανοιχτός μόνο για τον τύπο και για όσους έχουν εξασφαλίσει ειδική πρόσκληση, ενώ τις επόμενες δύο μέρες οι πόρτες θα ανοίξουν για το κοινό. Οι ιάπωνες παίκτες αναμένεται να κατακλύσουν τα booths των διαφόρων εταιρειών για να πάρουν μια πρώτη γεύση από τους επερχόμενους τίτλους. Όπως είναι φυσικό αναμένεται να υπάρξει και σημαντική παρουσία από εκατοντάδες cosplayers που θα είναι ντυμένοι στα “χρωματα” αγαπημένων χαρακτήρων από τα video games.

Sony
O ιαπωνικός κολοσσός θα δώσει την καθιερωμένη press conference αύριο 19/9 στις 07:00 πμ, την οποία θα μπορέσετε να παρακολουθήσετε μέσω live streaming. Όπως όλα δείχνουν υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να ανακοινωθεί το νέο super slim μοντέλο του PS3, καθώς οι φήμες οργιάζουν εδώ και αρκετούς μήνες, ενώ σήμερα διέρρευσαν και μερικές ακόμα πληροφορίες, τις οποίες αναφέρουμε στο σχετικό άρθρο μας. Όσον αφορά τους νέους τίτλους, θα δούμε playable demos από αρκετές νέες δημιουργίες για το PS Vita, το PS3 αλλά και το PSP.

Δείτε αναλυτικά τα games που θα παρουσιαστούν:

PS Vita
Malicious Rebirth
Picotto Knight
Sakurasou no Pet na Kanjo
Fate/Stay Night [Realta Nua]
Legend of Heroes Zoer no Kiseki Evolution
Street Fighter X Tekken
Atelier Totori Plus
Nobunaga no Yabou with Powerup Kit
Silent Hill: Book of Memories
DJ Max Technika Tune
Phantasy Star Online 2
Soul Sacrifice
LittleBigPlanet PS Vita
PlayStation All Stars Battle Royal
Sound Shape
Earth Defense Forces 3 Portable
Ys Celceta Sea of Trees
Assassin's Creed III: Liberation
Little Battler eXperience W

PS3
FIFA 13
Resident Evil 6
Okami HD
DmC Devil May Cry
Lost Planet 3
EX Troopers
Fist of the North Star Ken'

Keywords
Τυχαία Θέματα