To PlayStation Plus στο PS Vita

Σκοπεύει να τηρήσει της υποσχέσεις της η Sony.

Οι φίλοι του PlayStation Vita σύντομα θα μπορούν να απολαύσουν τις υπηρεσίες και τα προνόμια του PlayStation Plus όπως ανακοίνωσε η εταιρία στο Tokyo Games Show.

Οι συνδρομητές της

υπηρεσίας θα έχουν πρόσβαση σε συλλογές παιχνιδιών οι οποίες θα ανανεώνονται ανά τακτά χρονιά διαστήματα καθώς και έκπτωση για τους τίτλους και τα DLC που θα κυκλοφορήσουν στην κονσόλα. Επιπρόσθετα, θα τους παρέχεται και 1GB επιπλέον online χώρος για να αποθηκεύουν τα saves τους, αλλά και τα games ή τα DLC που θα αγοράζουν απ' το PSN, κάτι πολύ σημαντικό αν αναλογιστούμε την υψηλή τιμή στις κάρτες μνήμης της κονσόλας.

Άλλες παροχές περιλαμβάνουν την αυτόματη ενημέρωση του λογισμικού του συστήματος και των παιχνιδιών που υπάρχουν σε αυτό καθώς και το αυτόματο κατέβασμα και εγκατάσταση διάφορων demos. Τα trophies που θα αποκτούνται θα γίνονται αυτόματα update στον λογαριασμό σας στο PSN.

Το σημαντικότερο απ' όλα όμως είναι ότι αν είστε ήδη συνδρομητής στο PlayStation Plus στο PS3, η συνδρομή για το PS Vita δεν θα σας κοστίσει τίποτα! Σε αντίθετη περίπτωση, η συνδρομή θα κοστίζει περίπου 15 ευρώ για τρεις μήνες και για έναν χρόνο η τιμή θα κυμαίνεται στα 40 ευρώ.

Η υπηρεσία θα είναι διαθέσιμη τον Νοέμβριο, χωρίς να γνωρίζουμε ακόμα την ακριβή ημερομηνία.

Keywords
Τυχαία Θέματα