Titanfall: Frontier Defense co-op mode

Προστίθενται επίσης το Ranked Play και νέα modes στο Update #8.

Ένα μεγάλο update ετοίμασε η Respawn Entertainment για το Titanfall, το οποίο περιλαμβάνει νέα modes, ranked play, map

stars και διάφορα optmizations στον οπτικό τομέα.

Frontier Defense co-op Horde mode
Το Titanfall θεωρείται -και όχι άδικα- ένα από τα πιο αξιόλογα και εθιστικά games της χρονιάς και ειδικότερα στο είδος των multiplayer Shooters. Παρόλα αυτά, όλοι οι fans του αδημονούσαν για κάτι παραπάνω από τις ασταμάτητες player vs player μάχες, ζητώντας από την Respawn Entertainment να προσθέσει και ένα ξεχωριστό singleplayer campaign. Το τελευταίο ίσως να μην το δούμε σύντομα, παρόλα αυτά η εταιρεία ανάπτυξης του Titanfall ετοιμάζεται να προσθέσει ένα co-op Horde mode τεσσάρων παικτών στο online shooter της μέσω του Frontier Defense mode.

Σε αυτό το mode, θα μπορείτε να πάρετε μέρος σε co-op αποστολές με τρεις φίλους σας στα ήδη υπάρχοντα maps -αρχικά τουλάχιστον-, κάνοντας defense διάφορα towers ενάντια σε αντιπάλους που θα χειρίζεται το A.I., οι οποίοι θα έρχονται κατά κύματα. Θα έχετε την δυνατότητα να στήσετε στο έδαφος turrets, να τοποθετήσετε τα Titans σας σε στρατηγικά σημεία στον χάρτη ή ακόμα και να πολεμήσετε όντας μέσα σε ένα drop ship που θα αιωρείται πάνω από το πεδίο της μάχης. Στους εχθρούς που θα βρείτε μπροστά σας, συμπεριλαμβάνονται διάφορες μονάδες των IMC, όπως τα Grunts και τα Spectres, τα Cloak Drones, μέχρι και διάφορα Titans. Στους χάρτες θα βρείτε σκόρπια Loadout Crates για να αλλάξετε loadout ή να εφοδιαστείτε με πυρομαχικά.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε την παρουσίαση του co-op mode από την Respawn entertainment στο βίντεο παρακάτω:

https://www.youtube.com/watch?v=PlzofnR1ouY

Πέρα από το παραπάνω mode, θα προστεθούν σύντομα δύο ακόμα, αυτά των Deadly Ground και το Marked for Death Pro. Στο πρώτο εξ αυτών, το έδαφος καλύπτεται από θανάσιμη -ηλεκτρικά φορτισμένη- ομίχλη, οπότε θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε τις δεξιότητές σας στο parkour για να παραμείνετε ζωντανοί, ενώ το δεύτερο είναι μια round-based παραλλαγή του Marked for Death mode. Τα συγκεκριμένα modes θα γίνουν διαθέσιμα στις 5 και 26 Νοεμβρίου αντίστοιχα.

Ranked Play και άλλες προσθήκες και αλλαγές
Το Ranked Play είναι ένα στοιχείο που είχε ζητηθεί αρκετές φορές από τους θαυμαστές του Titanfall και η Respawn Entertainment φαίνεται να άκουσε τις προσταγές του community. Το Rank Chip (που μπορείτε να ενεργοποιήσετε/απενεργοποιήσετε όποτε επιθυμείτε) θα ελέγχει κάθε σας ενέργεια και θα αξιολογεί το skill σας, ενώ θα σας παρέχει διάφορα performance challenges. Καταφέρνοντας να φέρετε εις πέρας αυτά τα challenges, θα ανεβαίνετε rank. Ξεκινάτε από το Bronze rank και ανεβαίνετε σταδιακά στο Silver, το Gold και ούτω καθεξής. Τα Rank Icons θα παρουσιάζουν το rank σας και θα αντικαθιστούν το Gen Tag σας ενόσω έχετε το Rank Chip ενεργό.

Το Ranked Play θα γίνει διαθέσιμο αρχικά σε beta μορφή και θα μπορούν να λάβουν μέρος όσοι είναι level 32 και άνω. Η τελική μορφή του Ranked Play αναμένεται να διατεθεί στα τέλη Οκτωβρίου ή μέσα στον Νοέμβριο. Όσοι είστε στο Gen 10 επίπεδο, θα μπορείτε να κάνετε invite πέντε φίλους σας για να λάβουν μέρος στην beta, ενώ έπειτα θα σας δίνονται τρία ακόμα invites κάθε μέρα.

Επίσης, προστίθενται τα Map Stars, τα οποία κερδίζετε φτάνοντας ένα συγκεκριμένο score σε κάθε map (ξεχωριστά για κάθε mode). Μπορείτε να κερδίσετε τρία αστέρια για κάθε χάρτη, ενώ συνολικά θα μπορείτε να συλλέξετε 504 Map Stars. Μπορείτε να βρείτε τα requirements για κάθε map star στο μενού "Personal Stats" και συγκεκριμένα στην επιλογή "Levels". Επιπλέον, θα μπορείτε να ανοίξετε το minimap σε full screen. Στην Xbox One έκδοση προστίθενται 17 νέα achievements.

Όσον αφορά τον τεχνικό τομέα και τα optimizations, θα μπορείτε να ενεργοποιήσετε πλέον μέσα από τα settings των γραφικών την επιλογή TXAA για το antialiasing (για τις υποστηριζόμενες κάρτες γραφικών της Nvidia) και το HBAO για πιο ρεαλιστικό οπτικό αποτέλεσμα αν διαθέτετε μια δυνατή GPU. Επίσης, αναφέρεται ότι έχουν μειωθεί οι χρόνοι του loading, ενώ έχουν γίνει βελτιώσεις και στο user interface.

Μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά τα patchnotes του Update #8 του Titanfall μέσα από το επίσημο site του παιχνιδιού.

Διαβάστε το review του Titanfall για τα PC από τον Γρηγόρη Βούλγαρη και το αντίστοιχο review της έκδοσης για Xbox One και Xbox 360 από τον Παντελή Δασκαλέλο. Δείτε επίσης όλες τις πληροφορίες για το IMC Rising DLC. Διαβάστε όλες τις ειδήσεις του Titanfall και συζητήστε τις στο αντίστοιχο forum topic.

Keywords
Τυχαία Θέματα