Everstar

Νέο RPG από πρώην στελέχη της BioWare!

Η νεοσύστατη εταιρεία ανάπτυξης Psycho Sorted, αποτελούμενη από πρώην στελέχη της BioWare, ανακοίνωσε ότι αναπτύσσει το Everstar, ένα RPG που θα εστιάζει στη δημιουργία party με φίλους και σε μια εμπειρία

παρόμοια που θα θυμίζει "Dark Souls με tactical RPG στοιχεία" όπως αναφέρουν οι developers.

Από την ομάδα των προγραμματιστών ξεχωρίζουν ονόματα που έχουν εργαστεί στα Command &Conquer, Mass Effect, The Elder Scrolls και World of Warcraft μεταξύ άλλων. Η επίσημη ανακοίνωση κάνει λόγο για κάτι σαν "Harry Potter με έφηβους πολεμιστές ή Dragon Age με προηγμένο gameplay και βαθύτερες σχέσεις με τους NPC του παιχνιδιού στα πρότυπα του Persona 4".

http://www.youtube.com/watch?v=uUc4nwL51F8

Με τέτοια ανακοίνωση αναρωτιέμαι αν οι developers άφησαν κάποιο RPG από το οποίο να μην έχουν επηρεαστεί.

Στα του gameplay, θα μπορείτε να ελέγξετε ένα party με έως και έξι χαρακτήρες μαζί, ενώ το Campaign θα μπορεί να παιχτεί και μέσω Online Co-Op με 2-6 φίλους! Θα υπάρχει Tactics mode ή Action mode, ανάλογα με το πως θέλετε να παίξετε, ενώ στα PC θα υποστηρίζεται keyboard-mouse και gamepad.

Καλώς εχόντων των πραγμάτων, το Everstar θα κυκλοφορήσει για PC, PS4 και Xbox One. Όπως και να 'χει, ο υψηλός στόχος των 850.000 δολαρίων στο Kickstarter δείχνει να απέχει ακόμη, καθώς έξι ημέρες μετά το ποσό που έχει συγκεντρωθεί δεν πλησιάζει καν τα 10.000 δολάρια.

Ασχολείστε με RPG; Μπείτε στην παρέα του GameWorld και συζητήστε τα τελευταία νέα στο RPG Forum μας.

Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις GameWorld