LittleBigPlanet 3: PS4 vs PS3

Δείτε τις διαφορές των δύο κονσολών.

Το LittleBigPlanet 3 είναι ως γνωστόν Sony exclusive, με τη διαφορά ότι δεν θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά στο PS4 όπως τα φετινά Driveclub και Infamous: Second Son, αλλά και στο PS3.

Με την κυκλοφορία

στα δύο αυτά format και δεδομένου του ότι κάποιοι από εσάς είστε φανατικοί της σειράς LittleBigPlanet, ίσως αναρωτιέστε ποιες θα είναι οι διαφορές ανάμεσα στα δύο format για να πράξετε την επόμενή σας κίνηση. Μόλις κυκλοφόρησε λοιπόν συγκριτικό βίντεο το οποίο μπορείτε να δείτε παρακάτω:

http://www.youtube.com/watch?v=xXKXMHXH0Ec

Οι διαφορές που υπάρχουν ανάμεσα στις δύο εκδόσεις αφορούν την ανάλυση, τα textures σε χαρακτήρες και περιβάλλον, τους φωτισμούς και τα water reflections. Πρακτικά όμως για τα δεδομένα ενός Puzzle Platform θα αξίζει άραγε η διαφορά;

Πέρα απ' την ποιότητα στον τομέα των γραφικών αναλογιστείτε και το εύκολο Share των screenshots και των βίντεό σας στο PS4, αν κι εφόσον ασχολείστε με το sharting.

Το LittleBigPlanet 3 θα κυκλοφορήσει στις 26 Νοεμβρίου για PS3 και PS4. Δείτε όσα παρουσιάστηκαν στην E3 και συζητήστε τα σε αυτό το forum topic.

Keywords
Τυχαία Θέματα