Press Start: Τι είδους games παίζετε;

Η στήλη των αναγνωστών κάνει το ντεμπούτο της.

Πρόσφατα σας είχαμε ενημερώσει ότι το GameWorld ετοιμάζει μια νέα μόνιμη στήλη, η οποία θα είναι αφιερωμένη σε εσάς τους αναγνώστες. Μάλιστα, μέσα από ψηφοφορία που έγινε στο forum, αποφασίσατε το όνομα της στήλης αυτής να είναι το "Press Start". Μέσα από το Press Start, κάθε εβδομάδα

θα θέτουμε διάφορα ερωτήματα ή διλλήματα και εσείς θα εκφράζετε την γνώμη σας. Τι λέτε, ξεκινάμε;

Τα games παλαιότερα ήταν χωρισμένα σε συγκεκριμένες κατηγορίες. Υπήρχαν τα Shoot 'Em Up, Beat 'Em Up, Sports, Racing, RPG και ούτω καθεξής. Με το πέρασμα των χρόνων, οι περισσότερες κατηγορίες άλλαξαν, προστέθηκαν καινούριες, ενώ η πλειοψηφία των games ακολουθούν πια περισσότερα από ένα μονοπάτια στους βασικούς πυλώνες του gameplay.

Η γέννηση των... υβριδίων έχει προσδώσει στην βιομηχανία των video games την απαραίτητη ευελιξία και ως εκ τούτου μπορείτε να βρείτε games τα οποία καλύπτουν τα προσωπικά σας γούστα. Προσωπικά τα τελευταία χρόνια ασχολούμαι περισσότερο με τα Racing Simulators, τα MMO και με games που διαθέτουν co-op χαρακτηριστικά. Στα Racing, το Assetto Corsa μου έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον τον τελευταίο καιρό, ενώ από MMORPG παίζω ακόμα το Rift, περιμένοντας επιτέλους να κυκλοφορήσει το ArcheAge. Τα Left 4 Dead 2 και Alien Swarm βρίσκονται επίσης στο καθημερινό gaming ρεπερτόριο τους τελευταίους μήνες.

Εσείς τι είδους games παίζετε περισσότερο; Γράψτε μας το σχόλιό σας στο κάτω μέρος του άρθρου.

Keywords
Τυχαία Θέματα